Juveții au refuzat-o pe Carpi

255

CS U Craiova a revenit în lupta pentru play-off după un start de sezon foarte slab. Echipa din Craiova a încheiat turul pe locul 7 după succesul obținut pe terenul formației CFR Cluj, 2-1. CS U este neînvinsă în ultimele cinci etape, cu un bilanț de patru victorii și un egal.
După victoria din Gruia, fotbaliștii craioveni au primit trei zile libere apoi vor susține un cantonament la munte.
„De joi dimineaţa şi până duminică, ne vom antrena la Govora. Va fi un program încărcat cu câte două antrenamente zilnice. Rămâne de văzut şi dacă vom găsi un adversar pentru un amical duminică la prânz, dacă nu vom face un joc şcoală” a spus Săndoi.
Tehnicianul craiovenilor regretă că echipa sa a ratat două dintre obiectivele din acest an, Cupa Ligii şi Cupa României, dar crede că la lotul actual, nu ar fi putut face faţă pe mai multe fronturi. „Cu toţii regretăm. Ne-am fi dorit să mergem cât mai sus, în special în Cupa României, dar cu actualul lot, unul foarte restrâns numeric, nu am fi reuşit să mai ducem încă o competiţie” a mai punctat Săndoi.
CS Universitatea Craiova a fost invitată de echipa din serie A, Carpi, în Italia, pentru a susține un amical, dar oltenii au declinat oferta.
„Am declinat oferta, pentru că avem un lot subţire şi nu ştiam exact situaţia jucătorilor pasibili de convocare la echipele naţionale. Îi avem plecaţi pe Zlatinski şi Ivan. După părerea mea ar fi trebuie şi la naţionala mare să avem jucători convocați. Bălgrădean, Vătăjelu sau Mateiu, au avut un tur de campionat bun. Mai sunt Rocha şi Kay, care ar fi trebuit să aibă acţiune cu Insulele Capului Verde. Mai avem jucătorii accidentaţi. În aceste condiţii ar fi trebuit să apelăm la şapte, opt jucători de la echipa a doua şi să jucăm cu o echipă de Serie A, așa cum este Carpi. Nu aş fi vrut nici pe jucătoii care au fost integralişti în acest sezon, să-i forţăm 90 de minute. Aşa că am fost nevoiți să renunţăm. Dacă am fi avut un lot numeros, ca cel din sezonul trecut, de 29-30 de jucători, probabil că am fi mers. Ar fi prins bine pentru jucători”, a declarat Emil Săndoi, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, în cadrul emisiunii Divizia Locală, la Digi24 Craiova.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here