Justiția din Gorj, în minus cu un magistrat cu experiență! Penitenciarul Târgu-Jiu rămâne fără judecător de supraveghere

1679

La întrunirea Consiliului Superior al Magistraturii, care a avut loc la jumătatea săptămânii trecute, pe ordinea de zi s-a aflat și cererea de eliberare din funcție, ca urmare a pensionării, a judecătorului Morie Carina Anda, magistrat la Tribunalul Gorj. Secția pentru judecători a CSM a hotărât astfel, cu unanimitate, înaintarea către Președintele României a acestei propuneri. Judecătoarea Morie este unul dintre mulții magistrați gorjeni, cu experiență, care au preferat pensionarea în ultimul timp, deși i s-ar mai fi permis rămânerea în sistem pentru o perioadă determinată.

Pe 30 mai 2019, președintele României a semnat eliberarea din funcție, urmare a pensionării și a magistratului Damian Cîrstescu, judecător la Tribunalul Gorj la Secția Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale, totodată, judecător delegat la Penitenciarul Târgu-Jiu.
Judecătoarea Morie era înlocuitoarea lui Cârstescu la închisoarea din municipiu. Acum și aceasta a decis să se pensioneze, deși din mai și până în prezent ea a ocupat funcția de judecător de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Târgu-Jiu. Carina Morie va părăsi funcția pe 31 decembrie 2019, anunță CSM, dacă eliberarea sa din funcție va fi aprobată de Klaus Iohannis. Poziția Carinei Morie la Penitenciarul Gorj va fi preluată în ianuarie de înlocuitorul acesteia.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here