Jurnalist din Gorj, urmărit și filmat de unul dintre susținătorii de campanie ai senatorului Ion Iordache

5809

Un susținător înfocat al senatorului Ion Iordache în această campanie electorală, parlamentarul candidând la alegerile din 9 iunie la președinția Consiliului Județean Gorj, a urmărit și filmat o jurnalistă din Gorj. Incidentul a fost mediatizat în presa locală de ieri, după ce jurnalista Irina Stoian – Presa fără stăpâni.ro, realizator de emisiuni la TV Sud, a povestit pe pagina sa publică despre ce s-a întâmplat.

Individul, Iliuță Sanda, care a urmărit-o și filmat-o pe Irina Stoian a avut probleme grave cu legea, el fiind acuzat, în trecut, de corupere de minori. O expertiză medicală a scos în evidență faptul că acesta nu are discernământ, el nefiind pedepsit pentru faptele sale.
Însă, acest lucru nu l-a împiedicat pe senatorul Iordache să-l folosească în campania electorală, având și filmări în acest sens.
Irina Stoian este singurul jurnalist din Gorj care a fost eliminat din grupul de Whats App, grup de comunicare al PNL, după ce a pus întrebări ,,deranjante” legate de unele finanțări din PNRR pentru un oraș din județ.
Aceasta a taxat dur incidentul care s-a petrecut marți: ,,Nu mă intimidezi, Iordache! Nici cu (cei, n.r.) care îți fac propagandă electorală și care mă hărțuiesc pe stradă, mă urmăresc, mă filmează și lansează mizerii în spațiul public și nici cu hoardele de susținători virtuali, care te ajută în campanie si împrăștie lături. Și nici cu procesele prin care ceri instanței să-mi INTERZICĂ să mai scriu despre tine.
Ieri, un ins analfabet, care a scăpat de un dosar de corupere de minori, după ce o expertiză l-a scos fără discernământ, m-a tot urmărit și filmat dintre boscheți, în timp ce lansa minciuni în spațiul virtual. Insul face propagandă, în această perioadă, PNL-ului”, a scris jurnalista pe pagina sa publică. În ciuda insistențelor noastre, reprezentanții PNL Gorj nu au prezentat niciun punct de vedere legat de incident. De asemenea, contactat telefonic, senatorul Iordache n-a răspuns apelurilor noastre pentru a-și exprima opinia. Parlamentarul a dat mai mulți jurnaliști în judecată, anul trecut, cerând în instanță ca aceștia ,,să nu mai scrie nimic” despre persoana sa, mai ales că urma să candideze la alegerile din acest an.
M.C.H.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here