Juniorii 4 au ieșit din grupă

1172

CSM Târgu Jiu a trecut de faza grupelor la Turneul Final de Juniori 4, organizat chiar în municipiu. Tinerii handbaliști gorjeni s-au calificat mai departe după două succese obținute în prima zi a competiției. Elevii lui Vali Popescu au trecut de CSS Medgidia (27-21) și CSM București (23-18). Meciurile de la Turneul Final se dispută la Sala Sporturilor și la Şcoala Gimnazială „Voievod Litovoi” din municipiu. ,,O zi bună pentru noi cu două victorii. Matematic suntem calificați mai departe, dar mai avem un meci de care sper să trecem cu bine. Ne dorim victoria, pentru că vrem să terminăm grupa pe locul 1, pentru a avea un traseu mai ușor în continuare”, a declarat antrenorul gorjean. Turneul Final are loc în perioada 7-11 iunie.

CSM TÂRGU JIU – CSS MEDGIDIA 27-21(14-8)
CSM Târgu Jiu Juniori 4: Mihai Bordușanu 2g, Alexandru Penescu, Darius Beuran, Bogdan Ștefurac, David Popară 1g, David Bîrlete 5g, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu 1g, Mihnea Ciobanu 3g, Vlad Călinoiu 5g, Robert Guran 5g, Cătălin Popescu 5g. Antrenor: Vali Popescu.

CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI 23-18(11-6)
CSM Târgu Jiu Juniori 4: Mihai Bordușanu 1g, Alexandru Penescu, Darius Beuran, Bogdan Ștefurac 1g, David Popară, David Bîrlete 4g, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran 2g, Cătălin Popescu 15g. Antrenor: Vali Popescu.
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. E important sa sustinem echipa locala. Succes.
    dar la fel de important este sa apreciem si cutezanta tinerilor arbitri delegati, tot de-ai nostri din Gorj.
    Ei probabil vor fi in viitorul apropiat cei care pot reprezenta inclusiv .. RO.
    Ca sa nu mai vorbesc de .. indiferenta cu care „tratati” si hanbalistii de la nivelul superior de juniorat, cu rezultate f bune.
    Cind conteaza doar CSM, iar nu Gorjul, in ansamblu .. intelegem ca sunt doar interese sau .. lipsa de profesionalism jurnalistic ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here