Juniorii 3 de la CSM au încheiat perfect anul

799

Şase runde, șase victorii, cea mai bună apărare și cel mai bun atac. Este bilanțul handbaliștilor juniori 3 de la CSM Târgu Jiu, care au înregistrat, duminică, un nou succes categoric în Campionatul Național.
În ultimul meci al anului, joc care a contat pentru prima etapă din retur, ,,victimă” a fost ACS Viitorul H2O Pitești. Gazdele s-au impus cu 42-13, la pauză 18-6. Handbalistul Cătălin Popescu a revenit cu brio după accidentare, reușind 7 goluri în acest meci. Cel mai bun marcator al gorjenilor a fost David Honcioiu, care a punctat de 8 ori. ,,Sunt bucuros că am terminat anul fără înfrângere. Mă bucur că se vede o creștere de la un joc la altul, și, cel mai important, se vede un progres individual la marea majoritate a jucătorilor. Vreau să remarc și revenirea lui Cătălin Popescu, care a lipsit o perioadă din cauza unei accidentări”, a declarat antrenorul Vali Popescu, după confruntare.
CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Darius Beuran 1g, Narcis Popescu, Ianis Penescu 3g, Adelin Negrea, Andrei Mornea 2g, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 6g, Alexandru Anghel 2g, Ștefan Stănoiu, David Honcioiu 8g, Mihnea Ciobanu 5g, Vlad Butoi 2g, Vlad Călinoiu, Robert Guran 6g, Cătălin Popescu 7g. Antrenor: Valentin Popescu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here