Jumătate din municipiu, fără apă caldă! UATAA a oprit furnizarea la 7 asociații de proprietari

774

UATAA Motru a oprit, miercuri, furnizarea apei calde la jumătate dintre asociațiile de proprietari din oraș, urmare a debitelor restante acumulate de-a lungul anilor de locatari. Asociațiile au fost nemulțumite pentru măsura luată de UATAA în perioada caniculară și de vacanță, în condițiile în care se fac eforturi de a strânge banii locatarilor și a se face plăți zilnice și chiar lunare, unele achitând și câte 500.000 de lei/lunar uzinei.

Asociația nr. 4 Motru este una dintre cele care a rămas fără apă caldă în cele șase blocuri deținute în localitate, aici locuind peste 600 de persoane în cele 300 de apartamente. Această asociație are unul dintre cele mai mici debite către UATAA, mai exact 900.000 de lei, cu tot cu penalități. Mai mult, asociația a făcut plăți în mai de 453.000 de lei, în iunie 160.000 de lei și în aprilie 373.000 de lei.
Președintele asociației este extrem de nemulțumit spunând că sunt alte asociații de proprietari în oraș cu debite mult mai mari, chiar de peste 2.500.000 de lei, dar acolo nu s-a sistat apa caldă.
Omul se întreabă pe ce criterii s-a stabilit debranșarea asociațiilor rău-platnice de la apa caldă, în condițiile în care cea pe care o conduce are unul dintre cele mai mici debite din cele 17 asociații existente în oraș. Președintele asociației nr. 4 a sesizat în acest sens autoritățile abilitate cerând ajutor inclusiv presei pentru a arăta că modul în care managerul Eugen Corcoață, de la UATAA, a ales să lase tocmai asociația sa fără apă caldă.
Asociația nr.4 din Motru este una dintre structurile de acest fel exemplu din oraș, blocurile având subsolurile aproape toate reabilitate.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here