Judecătoarea Laura Sarcină, cea mai mare notă pe Gorj la concursul pentru postul de vicepreședinte al Tribunalului Gorj! Președinta Judecătoriei Novaci a luat doar 6,9

2123

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a dat publicității notele obținute de candidații din Gorj la concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor din județul nostru, desfășurat în perioada 23 martie-28 iunie. Cea mai mare notă la examen, dintre candidații din județul nostru, patru la număr, a obținut-o judecătoarea Laura Sarcină de la Tribunalul Gorj care a luat 9,02 la concursul pentru postul de vicepreședinte al instituției județene, în timp ce candidata pentru postul de președinte al Judecătoriei Novaci, Elena Dafinescu a obținut media totală 6,93. Doi procurori au luat și ei note de 7,41 și 8,76 la același concurs.

Postul de vicepreședinte al Tribunalului Gorj a fost vizat, inițial, de Cristina Celea, judecător la Secția de contencios administrativ și fiscal, precum și de Mihaela Laura Sarcină, care a aplicat și pentru această funcție, se arăta, luna trecută, în presa locală. Cert este că Laura Sarcină s-a înscris la concurs și l-a și promovat cu o notă mare. Mai exact, judecătoarea a obținut 8,64 la proiectul de management și 9,40 la scris, aceasta cumulând astfel media finală 9,02 la acest concurs și câștigând funcția de vicepreședinte. La examen a participat, pentru funcția de președinte al Judecătoriei Novaci și magistrata Elena Dafinescu, care a obținut nota 7,66 la proiect și 6,20 la scris, aceasta având astfel o medie finală de 6,93 la concurs.

Doi din trei, admiși!
Candidatul la funcția de prim procuror de la Parchetul Judecătoriei Novaci, Alexandru Mădălin Dăianu, a obținut, în schimb, nota 7,62 la proiectul de management și 7,20 la scris, media finală fiind de 7,41. În ceea ce privește candidatul la funcția de prim-procuror la PJ Târgu-Cărbunești, postul a fost obținut de Bijnea Constantin Cătălin cu nota finală 8,76, din media notei de 9,13 la proiect și 8,40 la scris.Enache Ileana, candidat la postul de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, s-a retras din cursă la începutul concursului.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here