Jocuri pe bandă în Cupa Porcului

172

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a dat startul Cupei Porcului, ediția a noua, cea mai complexă competiție de minifotbal organizată până în prezent. Întrecerea este împărțită pe trei segmente: unul rezervat celor mai puternice echipe din Gorj, unul pentru Firme, Instituții și Amatori și unul pentru echipele din Campionatul Primăriilor din Gorj. Sâmbătă și duminică s-a jucat minifotbal fără pauză în Complexul Dolce Vita, două dintre competiții fiind organizate în sistemul grupe și faze eliminatorii. Favoritele competiției principale, finalistele ultimelor două ediții de Cupa Porcului, Dream Team și Știința Celei, au confirmat calculele hârtiei. Dream Team a trecut, în grupa A, de Primăria Rovinari și Vulturii Fărcășești, în timp ce Știința Celei a făcut același lucru, în grupa B, cu Provincialii și Primăria Bîlteni.Lider în grupa A este Farmacia Victoria, care a câștigat meciurile cu FCSC Junior și Primăria Rovinari, în timp ce Știința Celei conduce grupa B. ISU Gorj e pe locul 2 în grupa B, după ce a învins Peppy Dolce Vita, în cel mai tare meci de sâmbătă.
Rezultate Cupa Porcului, Faza Grupelor, Etapele 1 și 2:
Grupa A
Dream Team – Primăria Rovinari 8-3
Farmacia Victoria – FCSC Junior 5-0
Vulturii Fărcășești – Dream Team 2-5
Primăria Rovinari – Farmacia Victoria 1-5
Grupa B
Știința Celei – Provincialii 5-1
Peppy Dolce Vita – ISU Gorj 1-3
Primăria Bîlteni – Știința Celei 2-6
Provincialii – Peppy Dolce Vita 4-7
În competiția rezervată Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor, meciurile au fost la fel de spectaculoase. Star Team și Inspectoratul Școlar Gorj au fost cele mai prolifice echipe din grupa A, iar CS Dragon și Mălăele Team, din grupa B.
Rezultate Cupa Porcului Firme și Amatori, Faza Grupelor, Etapele 1 și 2:
Grupa A
FC Exclusive Car Wash – FC Primăria Albeni 4-4 (6-7) după lovituri 7 metri
Star Team – Ruditrans 5-3
Inspectoratul Școlar Gorj – FC Exclusive Car Wash 4-3
FC Primăria Albeni – Star Team 1-3
Grupa B
Succes Team – CS Dragon 3-7
Mălăele Team – Răzvy Team 2-1
În competiția dedicată Primăriilor din Gorj s-au jucat meciurile din sferturile de finală. Cel mai interesant meci a avut loc între liderul din campionat, Primăria Telești și Primăria Stănești. Telești s-a impus după executarea loviturilor de la 7 metri, scorul fiind 5-5 la finele timpului regulamentar.
Primăriile din Bălești, Țicleni și Motru au făcut, de asemenea, pasul spre faza semifinalelor, fază care va avea loc sâmbătă.
Rezultate, Sferturi de Finală, Cupa Porcului a Primăriilor din Gorj:
Primăria Roșia de Amaradia – Primăria Bălești 3-6
Primăria Stănești – Primăria Telești 5-5 (6-7) după lovituri 7 metri
Primăria Turburea – Primăria Țicleni 0-5
Primăria Negomir – Primăria Motru 6-12
Meciurile din cele trei competiții vor continua în week-end-ul 15-16 decembrie. Fazele finale ale Cupei Porcului au loc pe 22 și 23 decembrie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here