Joc dublu al Casei Naționale de Pensii față de minerii și energeticienii CEO

4471

Casa Națională de Pensii are soft pentru a calcula pensiile minerilor și energeticienilor în baza Legii 197, numai că îl utilizează doar dacă este obligată de instanță. Cu alte cuvinte, șefii caselor de pensii au mințit când au fost întrebați de ce nu pun în aplicare Legea 197, inclusiv Daniel Baciu care a fost la Târgu Jiu pentru a face, practic, Legea 197 praf.

Dovada vine de la unul dintre salariații CEO care a postat varianta de soft funcțională.

Vicepreședintele Sindicatului Termo Energia Craiova II, Florin Cimpoieru, a declarat: ”Deci acest soft există. Domnul Baciu ne-a mințit. De fapt, nu direct. A afirmat că acel soft este valabil, dar îl folosesc pentru a pune în practică hotărâri ale instanțelor!”. O altă dovadă că softul există e la Hunedoara, casa de pensii din județul vecin eliberând decizii de pensionare pe Legea 197.

1 COMENTARIU

  1. Explicatia: nu sunt bani si pana or fi se tergiverseaza. Anul electoral si noul guvern „va gasi ” banii necesari si totul se va sfarsi cu bine…..adica , vom avea un Gorj pustiu, neatractiv , sarac cu relicve ale unei vieti industriale candva remarcabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here