Joburi plătite cu mii de euro în Germania, la dispoziţia şomerilor gorjeni

357

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj dispune, prin intermediul reţelei EURES, de 16 posturi pentru lucrătorii calificaţi (ospătar – 8 posturi, recepţioner – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine – 4 posturi, coordonator evenimente – 1 post şi lăcătuş – 1 post), care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt şi alţi angajatori germani, reprezentaţi de Agenţia Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internaţională Saxonia, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Braşov în luna septembrie 2017.
Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie îndeplinite următoarele condiţii: pentru posturile de ospătar – calificare profesională şi experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană şi engleză (nivel B1/B2); pentru posturile de recepţioner – calificare profesională şi/sau experienţă în domeniu, abilităţi de utilizare a programului de rezervare Opera şi cunoştinţe foarte bune de limbă germană şi engleză (nivel C1/C2); pentru posturile de bucătar/commis de cuisine – calificare profesională şi experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe foarte bune de limbă germană (nivel B2) sau de limbă engleză (nivel C1/C2); pentru postul de coordonator evenimente – studii universitare în domeniul turismului şi experienţă în organizarea de evenimente, abilităţi de contabilitate şi de utilizare a programului Opera Sales & Catering, precum şi cunoştinţe foarte bune de limbă germană şi engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1); pentru postul de lăcătuş – calificare profesională şi experienţă în domeniu, autorizaţie de sudură şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană şi engleză (nivel B1/B2).
Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1.800 – 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1.850 – 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepţioner, 2.000 – 2.500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente şi 2.513 euro brut/lună pentru postul de lăcătuş. Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Persoanele cu domiciliul în judeţul Gorj care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, din municipiul Târgu-Jiu, strada Lt. Col. D. Petrescu, nr. 1, telefon 0253/211.568, pentru a primi formularele de aplicare şi pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here