Job-uri online pe pagina primăriei, pentru rovinăreni

569

Rovinărenii aflați în căutarea unui loc de muncă au de acum o platformă de job-uri la îndemână chiar pe site-ul administrației publice locale. Conducerea Primăriei orașului Rovinari, prin pagina de internet proprie, facilitează relațiile între angajatori și posibilii angajați.

Platforma se află la dispoziția utilizatorilor încă de acum câteva zile, fiind deja postate și câteva oferte de muncă ale unor angajatori locali. ,,Pentru că ne gândim la toate nevoile comunității și pentru că vă vrem binele, am integrat în site-ul oficial al Primăriei orașului Rovinari, www.primariarovinari.ro, o platformă interactivă prin intermediul căreia să facilităm interacțiunea dintre angajatori și cei care își caută un loc de muncă. Totul este foarte simplu. Fie accesați adresa www.primariarovinari.ro/jobs, fie apăsați butonul dedicat, LOCURI DE MUNCĂ ÎN ROVINARI de pe pagina de start a primăriei, buton ce se găsește în colțul din partea dreaptă sus a paginii.
Astfel, printr-un simplu click, poți să afli ce locuri de muncă sunt disponibile în orașul Rovinari și, totodată, dacă ești angajator, poți să îți găsești angajatul care să corespundă nevoilor tale. Tot ce trebuie să faceți este să accesați secțiunile dedicate, angajat-angajator, să plasați oferta de muncă sau, după caz, CV-ul, după care lucrurile ar trebui să meargă de la sine. Am convingerea că rezultatele acestei inițiative vor fi cele pe care le așteptăm și sunt sigur că acestea se vor vedea într-un timp foarte scurt. În același timp, sunt sigur că această inițiativă va fi împărtășită și de alți colegi primari, care vor dori să vină în sprijinul cetățenilor din comunitățile pe care le conduc”, a declarat Robert Filip, primarul orașului Rovinari.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here