Jiul revine spectaculos și câștigă pe terenul pandurilor mici

298

Derby-ul gorjean al rundei a XVII-a din Liga a 3-a dintre Pandurii II și Jiul Rovinari a fost unul extrem de spectaculos și s-a încheiat cu victoria oaspeților care au revenit de la 0-2. Totul părea perfect pentru Pandurii II în prima parte a meciului. Trifu deschisese scorul după o pătrundere pe partea dreaptă finalizând din interiorul careului, iar Dănăricu dublase avantajul după ce a transformat un penalti. Jocul mergea în favoarea tinerilor din pepiniera pandură și mulți își frecau mâinile crezând că jocul era câștigat din minutul 34, când scorul a devenit 2-0.
Imediat după pauză, Fotescu a pătruns în careu și l-a executat pe Novabilschi, apoi, la doar zece minute, egalitatea a fost restabilită de Zamfir. Lipsa de experiență a jucătorilor lui Bogoi și-a spus cuvântul, Pandurii II n-a reușit să mai lege prea multe faze și nimic nu le-a mai ieșit, chiar dacă târgujienii au mai beneficiat de un penalti. Dănăricu a executat slab și Muja a respins. Jiul nu s-a mulțumit cu egalul, a profitat de o eroare a lui Novabilschi și Șoșoi a marcat pentru 2-3.
Știința Turceni a marcat și ea de trei ori în deplasare, a revenit după ce a avut două goluri în minus, însă nu s-a ales decât cu un punct din deplasarea de la Giarmata, întâlnirea terminându-se cu scorul de 3-3. Pentru Știința au marcat Gîlceavă, de două ori, și Schinteie.
Rezultatele etapei a XVII-a:
FCM Reșița – Vulturii Lugoj 2-1
Pandurii II Târgu Jiu – Jiul Rovinari 2-3
Millenium Giarmata – Știința Turceni 3-3
Muncitorul Reșița – Nuova Mama Mia 2-3
FC Hunedoara – FC Avrig 3-0
FC Caransebeș a stat
CC

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here