Jandarmeria, măsuri de ordine publică la mitingul SOS de la Târgu Jiu

1151

Jandarmeria Gorj anunță măsurile de ordine și siguranță publică care vor fi luate la manifestația publică din Târgu-Jiu, oraganizată de filiala partidului Dianei Șoșoacă, SOS Gorj.

”În ziua de 12 noiembrie a.c., între orele 11.30-13.30, jandarmii gorjeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică a participanților la manifestația publică organizată în Piața Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu de către SOS Organizația Gorj.

Adunarea publică în ziua și orele solicitate, a fost avizată favorabil de către Comisia constituită în baza Legii 60/1991 R., iar organizatorii vor lua măsuri pentru respectarea prevederilor legale în vigoare.
Jandarmii gorjeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru protecția participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, vor relaționa permanent prin echipele de dialog cu organizatorii pentru a se asigura măsuri adecvate pentru siguranța participanților dar și a celorlalți cetățeni.
Recomandăm participanților la această adunare publică, să respecte măsurile și indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice fel iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial, să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.

Concomitent cu misiunile de ordine publică, vor fi asigurate şi măsuri specifice de pază şi protecţie instituţională la obiectivele aflate în responsabilitatea jandarmilor gorjeni.
Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana sunt la datorie în zonele montane și vor acționa pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, pentru informarea, îndrumarea şi acordarea de asistenţă turiştilor dacă aceștia se află în dificultate.
Dacă doriți să organizați o drumeție în zonele montane din județul Gorj, vă recomandăm să vă informați în prealabil despre condițiile meteorologice locale, să vă echipați adecvat, să nu vă expuneți la riscuri iar dacă întâmpinați probleme să solicitați sprijinul echipajelor de intervenție prin SNUAU 112”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here