Jandarm din Gorj, dispărut fără urmă

1696

Un tânăr de 23 de ani, din orașul Țicleni, angajat al Grupării Mobile de Jandarmi din Timișoara, este de negăsit. Mădălin Nisipeanu a dispărut fără urmă după ce, duminică dimineață, s-a urcat într-un taxi.
,,Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui tânăr de 23 de ani, dispărut de pe raza municipiului Timișoara. În data de 16 februarie, în jurul orei 04.20, NISIPEANU MĂDĂLIN-IONUȚ ar fi plecat din zona Complexului Sudentesc din Timișoara cu un taxi, iar până în prezent nu a mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.
Tânărul a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, ca șef de promoție. Ultima dată când a vorbit cu fratele lui, Mădălin Nisipeanu i-a spus că va merge în club. ,,Eu am vorbit cu el, înainte să plece la club, în jurul orei 22.00″, a declarat, ieri, Alin, fratele tânărului din Țicleni.
Numele militarului din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara se află pe placheta de onoare a instituției, fiind recompensat cu diplomă de merit, pentru că a absolvit școala ca șef de promoție.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here