Jaf în pandemie: ”Cîțu e liber, Orban e liber, Popescu e liber”

1676

Avem o guvernare extrem de coruptă. E un lanț lung de hoții, demonstrat de instituția statului, acuză Oana Zamfir. „Curtea de Conturi a României a demonstrat în clar, cu date exacte, cum s-a furat în pandemie”, a spus jurnalista.

„Ludovic Orban, când a venit pandemia, cu clica lui a zis „băieți, facem bani”. Şi nu e o vorbă pe care o spun eu acum. Este ceva ce am demonstrat în „n” anchete „Exces de putere„. Şi am demonstrat atunci. Când am dat noi ancheta cu afacerea cu măștile, chipurile spre a fi produse la Dragomirești? În decembrie 2020! Unde erau domnii procurorii, unde a fost partidul care să-și asume?”, a spus Oana Zamfir, luni seară, la Antena 3 CNN.

Oana Zamfir spune că avem în România un lanț lung de hoții, demonstrat de instituția statului.

„Cîțu era ministru de finanțe și stenograma pe care am prezentat-o la Antena 3 a arătat că domnul Cîțu suna și vorbea direct cu firmele cu măști și-l trimitea pe șeful de la Unifarm să rezolve cu banca imediat. Şi a ajuns Cîțu premier… Avem un lanț lung de hoții, demonstrat de instituția statului nu doar de niște ziariști – Zamfir și Ursu la „Exces de putere” sau Gâdea la „Sinteza Zilei„. (…)

Curtea de Conturi a României a demonstrat în clar, cu date exacte, cum s-a furat în pandemie, cu niște cifre îngrozitoare, cu niște lucruri atât de pe față”, a mai spus Oana Zamfir, luni seară, la Antena 3 CNN.

„Oamenii ăștia trebuiau săltați atunci instant, le făceai flagrant (…). Ce s-a întâmplat? Orban e liber. Cîțu e liber, Virgil Popescu e liber”, a adăugat ea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here