Jachete la modă pentru femei – descoperă ce să porți când temperatura de afară scade

1486
Beautiful smiling young blonde woman wearing denim jacket sitting on steps outdoors, listening to music with headphones and mobile phone

Vara poate fi cel mai distractiv sezon al anului, dar toamna este și ea atrăgătoare. Perioada de vacanță este minunată, dar o ceașcă de ciocolată aburindă însoțită de o bucată de plăcintă cu dovleac și o jachetă chic sunt lucruri specifice toamnei. Natura poate începe să se degradeze (deși tonurile sale portocalii și galbene sunt la fel de demne ca albastrul oceanului), dar în ceea ce privește moda, toamna este un moment de renaștere.

Ce jachete se poartă în acest sezon?

Hainele de toamnă sunt cele care iau ocupă locul garderobei, iar jachetele sunt acolo să ne ofere cele mai calde îmbrățișări, de fiecare dată când le închidem în jurul corpului. Prin urmare, începe să planifici ce model de jachetă să-ți cumperi, dar ține cont de câteva aspecte.

Am găsit câteva dintre modelele de bază care ar trebui să fie în garderoba ta. De la haina clasică la cea în culori îndrăznețe, carouri, variante diversificate de paltoane dama ai la dispoziție pentru sezonul de toamnă-iarnă. Aceste modele sunt cele de care ai nevoie pentru a începe cu dreptul sezonul de toamnă-iarnă.

  • Jachete din lână

Ce alt material poate fi mai călduros în zilele și serile răcoroase, dacă nu lâna? Poartă jachete din această țesătură toamna și iarna aceasta! Pentru un confort termic sporit, nu renunța la bluzele cu mânecă scurtă, dacă lâna îți aduce o creștere prea mare temperaturii corporale.

  • Design minimalist

Paltoanele negre, clasice nu se demodează curând. Ca atare, marile case de modă le propun și pentru sezonul de toamnă-iarnă. Completează ținuta cu încălțăminte confortabilă și rezistentă, alegând modelele semnate Vagabond.

  • Clasicul trench

Nici acesta nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, deoarece versiunile tradiționale de trench-uri păstrează utilitatea și estetica unui palton mai subțire, perfect pentru toamnă. Nuanțele de crem, bej și maro sunt cu adevărat versatile, iar dacă vrei să ieși în evidență, alege o cromatică pe măsurăꓽ culori trasnite precum fucsia te așteaptă!

  • Carouri

Jachetele și paltoanele cu imprimeuri în carouri sunt aduse în atenția publicului, pentru a fi purtate atât toamna, cât și pe timpul iernii.

  • Piele

Modelele din piele naturală sau ecologică sunt vedete în aproape orice sezon, de aceea trebuie să ai în garderobă o piesă vestimentară pentru exterior, din piele.

  • Modele oversize

Aceste tipuri de paltoane și jachete sunt îndrăgite de către doamnele din toate categoriile de vârstă, deoarece moda nu are bariere!

attractive young woman walking in autumn park with coffee wearing checkered coat, sunglasses, happy mood, fashion style trend, lbeige pants

Mare dilemăꓽ ”Și totuși ce alegem?” Răspunsul la întrebarea clasic sau modern – ce tip de palton purtam in acest sezon este unul cât se poate de simpluꓽ alege piesele în care te simți confortabil. Cu toate acestea, modelele clasice, cambrate, dar și cele din lână sunt opțiuni de luat în considerare. Se poartă, de asemenea, carourile, nuanțele de bej/crem/maro, dar și modernele versiuni de paltoane fucsia. Cu nasturi, fermoar sau cu un sistem de prindere format dintr-o curea, toate sunt variante bune, pe care să le iei în considerare când vremea se răcește.

Pe lângă recomandările noastre, poți include în garderoba ta și jachete impermeabile, deoarece precipitațiile vor fi și ele prezente pe timpul toamnei, dar în special iarna. Alege țesături moi, care îți oferă o bună mobilitate, dar care să îți asigure un confort termic, dat fiind faptul că sezonul de toamnă-iarnă aduce temperaturi mai scăzute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here