Ivan are liber spre Steaua! Preţul e “colosal”

335

Preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Popescu, spune că echipele din Bucureşti nu au interzis la fotbaliştii Craiovei. Un exemplu este Andrei Ivan, pentru care “Ştiinţa” acceptase deja o propunere din partea Stelei. Oficialul din Bănie a admis totuşi că formaţiile din România trebuie să scoată bani grei pentru jucătorii Craiovei, iar cei din urmă să şi vrea transferurile. “N-aș vrea să spun «Stelei nu-i vindem». Nu! Îl putem vinde Stelei pe Andrei Ivan. Îl văd pe Andrei lângă Stanciu ca valoare. Deci, dați-ne trei sferturi cât ați luat pe Stanciu. Steaua vrea să cumpere de la Craiova ca de la second-hand. Să facă o ofertă pentru un partener care îi pune titlul în pericol! Ar putea spune că ne dau cinci milioane euro, iar clubul să spună «da», pentru că mai are doi jucători de același profil, dar s-ar putea ca Ivan să refuze. Simt că pe zi ce trece patriotismul ăsta local primează, dar să vedeți cum va fi când stadionul cel nou va fi gata”, a spus Popescu pentru gds.ro.

Mai vor transferuri
Plecarea lui Bogdan Vătăjelu de la echipă ar putea echivala cu o campanie de transferuri consistentă pentru trupa lui Mulţescu. Preşedintele clubului a recunoscut că “juveţii” vor fotbalişti cu experienţă. “Vătăjelu certifică faptul că nu am bătut câmpii și că este unul dintre cei mai importanți fundași stânga din România, dar, din păcate, ignorat de antrenorul echipei naționale. Încercăm să aducem fotbaliști de valoare, titulari, eventual să dublăm și posturile. Nu este ușor în iarnă, pentru că nimeni nu-ți dă ceea ce lui îi folosește, dar trebuie să «rupem» de undeva. Cu siguranță, vor veni jucători și vom fi mai puternici, pentru că avem un lot subțire și trebuie să o recunoaștem. Faptul că au strălucit Vlădoiu, Manea, Screciu sau Ivan ne bucură, Academia produce, dar este o condiție necesară, nu și suficientă. Trebuie să avem și jucători cu experiență. Cât de mult a însemnat pentru noi accidentarea lui Madson…”

Mulţumit de parcursul din tur
Preşedintele Marcel Popescu este satisfăcut că Universitatea a practicat un fotbal de calitate în prima parte a sezonului. Promisiunea lui Mulţescu din vară a fost respectată, iar în Bănie s-a jucat ofensiv. Mai mult, sunt perspective ca mai mulţi fotbalişti să crească în viitor. “Locul trei pe care suntem acum este aparent bun, prin faptul că dacă mâine ar începe play-off-ul am fi la două puncte în spatele Viitorului și la un punct de Steaua. Dacă spuneam asta la începutul sezonului, lumea ne-ar fi luat în bășcălie. Craiova poate fi o candidată serioasă la cupele europene prin prisma jocului, care, statistic, este considerat cel mai spectaculos. Ar mai fi prin prisma tinereții lotului, noi fiind a doua echipă, după Viitorul, cu o medie de vârstă de 22,5 ani, dar și a spectatorilor, pentru că pentru ei facem totul, și le spun că ăsta e doar începutul”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here