Ivan a refuzat o revenire în Bănie

317

Atacantul român de la FC Krasnodar, Andrei Ivan, a avut posibilitatea să se întoarcă la echipa care l-a lansat spre fotbalul mare, Universitatea Craiova. Ivan prinde foarte puţine minute în Rusia, dar, cu toate acestea, a hotărât să se lupte pentru un loc de titular. Ivan a semnat un contract valabil pe 5 ani şi va primi pentru fiecare sezon în care îmbracă tricoul ruşilor 500.000 euro.
“Da, trebuia să revin la CS U Craiova, în iarnă, a fost o ofertă concretă. M-am gândit foarte bine și am zis că dacă mă voi întoarce la Craiova nu o să fac un pas înainte. Chiar dacă aş fi jucat mai mult, nu am considerat că este bine, așa că am rămas la Krasnodar. Eu sper să joc din nou acolo, pentru că mă antrenez bine, sunt ok din punct de vedere medical, să vedem”, a spus Andrei Ivan, în cadrul unei conferințe de presă de la naționala de tineret.
În vârstă de 21 de ani, Ivan a suferit o intervenţie chirurgicală după transferul în Rusia, dar nu înţelege de ce, după refacere, nu a bifat mai multe meciuri pentru “verzi”.
“Am trecut prin momente mai grele cu acea operație la inghinali, mi-a fost mai greu după aceea, dar mi-am revenit rapid și am început antrenamentele. Nu știu cum să explic situația de acolo. Tot sezonul, la FC Krasnodar nu evoluează decât 13 jucători. Nu știu ce să fac ca să joc. Mă pregătesc foarte bine, depun efort, dar sper să încep să joc. Îmi doream și eu să evoluez la Craiova, pe noul stadion, mai ales că am doi colegi de la Krasnodar în naționala Suediei, dar asta este. Am vorbit cu domnul Contra, mi-a spus că n-a putut să mă convoace, dar că are încredere în mine”, a mai spus Ivan, care are 5 selecţii la naţionala mare a României.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here