Iulian Popescu, noul prefect de Gorj!

2224

Iulian Popescu a fost numit, astăzi, în funcția de prefect al județului Gorj.  Amintim că, în urmă cu două zile, Cristina Cilibiu a demisionat din această funcție. Iulian Popescu este și președintele interimar al organizației PNL Târgu Jiu, după ce această organizație, condusă de primarul Marcel Romanescu, a fost dizolvată de conducerea PNL Gorj.

Iată și comunicatul PNL Gorj: ”

Partidul Național Liberal aniversează 148 de ani de la înființare!

În toți acești ani, PNL a fost singura forță politică constantă, care și-a asumat cele mai grele decizii, în cele mai grele situații prin care a trecut țara noastră.

Mândri de trecut, membrii filialei Gorj au sărbătorit această zi în fața Culei Tătărescu de la Curtișoara.

Ca exemplul Bratienilor, al lui Kogălniceanu sau al lui Tătărescu să ne ramână tuturor adânc întipărit în minte, tinerii liberali au împărțit gorjenilor pliante cu istoria PNL.

Tot astăzi, Guvernul l-a numit în funcția de prefect pe colegul nostru, Iulian Popescu , căruia îi urăm un mandat plin de realizări! Mesajul președintelui PNL Gorj, Ion Iordache : „Curaj, liberali gorjeni! Este vremea unității și a asumării! Este vremea să punem toți umărul să facem din județul nostru ce a fost odată și mai mult decât atât!

La mulți ani, liberali! La mulți ani, gorjeni!”.