Iulia Vână, prima femeie viceprimar al municipiului Târgu-Jiu

301

În şedinţa de Consiliu Local din data de 29 octombrie, Iulia Vână a fost votată viceprimar. Din cele 21 de buletine de vot valabil exprimate, 19 au fost pentru şi două împotrivă. Copleşită de emoţii, Iulia Vână a declarat că pentru ea funcţia de viceprimar este o provocare, dar este dispusă să depună eforturile necesare pentru a reuşi să ducă la bun sfârşit misiunea pe care o are.

După demisia lui Matei Nădrag, fotoliul de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu a fost liber până luni, 29 octombrie. Pentru această funcţie a existat o singură nominalizare, în persoana social-democratei Iulia Diana Vână Dumitraşcu. Votul a fost secret. Au fost numărate voturile şi din 21 de buletine de vot, zero au fost nule, 21 fiind valabil exprimate; 19 au fost pentru şi două împotrivă.

Vână: „Voi învăţa de la cei mai buni”
Născută pe 27 octombrie, Iulia Vână s-a bucurat că la doar două zile după aniversarea sa a fost aleasă viceprimar. Cadoul a venit de la cei 19 colegi ai săi care i-au acordat votul de încredere. Ea a declarat că îşi doreşte să se acomodeze cât mai repede cu activitatea din administraţia publică. „Îmi doresc din tot sufletul să fac lucruri cât mai importante pentru Târgu-Jiu şi cetăţenii din oraşul nostru şi îmi doresc să trec de la mediul privat, de unde vin, şi unde am lucrat foarte mult timp, la administraţia publică. Lucrurile sunt diferite, dar sper să reuşesc şi aici. Mulţumesc pentru încrederea acordată; ştiu că nu va fi uşor, va fi o încercare, este o provocare. Eu îmi doresc din tot sufletul să mă integrez într-o echipă unde standardele de performanţă sunt foarte ridicate, dar sigur voi avea de învăţat de la cei mai buni”, a mărturisit Iulia Vână, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu. Trebuie precizat faptul că Iulia Vână este prima femeie viceprimar al municipiului Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here