Iubitorii muntelui, invitați să petreacă sărbătorile pascale la Rânca

303

Peste doar patru săptămâni, creștin-ortodocșii sărbătoresc Învierea Domnului. Deja cabanierii din stațiunea montană Rânca au pregătit ofertele pentru sărbătorile pascale, iar unii dintre iubitorii muntelui și-au și rezervat sejurul de Paști.

Propietarii spațiilor de cazare din Rânca au pregătit ofertele de Paşte. Mai este o lună până la sărbătoarea respectivă, iar primii clienți au apărut deja. În stațiune există şi o biserică, unde an de an se oficiază slujba pascală şi de unde credincioşii pot lua lumină şi Paşti.
Tocmai de aceea, mulți turiști deja și-au rezervat locuri pentru sărbătorile pascale, la Rânca. Unele pensiuni oferă facilităţi, cum ar fi o zi gratuită de cazare, de Paşte, sau un meniu specific acestei sărbători.
De asemenea, există posibilitatea închirierii de camere, iar meniul să fie stabilit de cei care vor prefera să îşi petreacă sărbătorile la munte. Prețurile sunt și ele concepute astfel încât să poată fi suportate de majoritatea turiștilor. Pentru masa festivă se pregătesc preparate tradiționale din carne de miel, dar și sarmale, cozonaci, pască și nu numai.
În plus, la multe dintre pensiuni există posibilitatea ca turiștii să achite doar cazarea și să-și pregătească preparatele singuri. Mai mult decât atât, de Paşte la Rânca se va deschide și Transalpina, astfel că iubitorii muntelui vor avea, cu siguranță, o vacanță pascală de neuitat.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here