ITP la tractoare, pe loc, în comuna Bumbești-Pițic

1044

Lucrătorii Registrului Auto Român fac deplasări în comune pentru efectuarea inspecțiilor tehnice la tractoarele folosite în agricultură. Singura condiție este ca proprietarii, împreună cu autoritățile locale, să facă o solicitare, în scris, către RAR.
O asemenea acțiune va avea loc, luna viitoare, în comuna gorjeană Bumbești-Pițic.
„Posesorii de tractoare, care doresc să efectueze inspecția tehnică periodică (I.T.P.), se pot înscrie la sediul Primăriei Bumbești Pițic, până la data de 18 iulie 2022. Pe 19 iulie 2022, Registrul Auto Român, filiala Gorj, va deplasa un laborator mobil la Bumbești Pițic, la fostul I.L.F.-,,Uscător’’, actual FLITEXIM-Pinel, care va efectua pe loc I.T.P-ul pentru tractoare. Pentru efectuarea ITP sunt necesare C.I. (B.I.), carte identitate autovehicul, iar tractorul să corespundă din punct de vedere tehnic”, au anunțat autoritățile locale.
Registrul Auto Român le recomandă celor care utilizează tractoare și utilaje agricole cu care se deplasează și pe drumuri publice să ceară sprijinul autorităților locale pentru fi ajutați să se organizeze și să solicite deplasarea laboratoarelor mobile pentru certificarea autenticității vehiculelor, disponibile la nivelul fiecărei reprezentanțe RAR.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here