ITM Gorj a câștigat procesul cu DSP Gorj, în cazul Dobrin

1102

ITM Gorj a comunicat astăzi că a primit câștig de cauză în procesul cu DSP Gorj, referitor la  fostul șef al Inspecției de Sănătate Publică care a murit în urma infectării cu SarsCov2. ITM a susținut că acesta se afla în timpul serviciului când a survenit decesul, iar DSP a susținut contrariul. Cele două instituții au ajuns în instanța de judecată.

”Aducem în atenția opiniei publice faptul că indiferent de presiunile făcute, Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a câștigat procesul intentat de către Direcția de Sănătate Publică Gorj privind anularea procesului-verbal de cercetare a evenimentului care a avut loc în data de 02.03.2021, la Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești, a cărui victimă a fost Dobrin Adrian Virgil, angajat al Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Instanța a constatat faptul că, la data producerii evenimentului, salariatul Dobrin Adrian Virgil se afla în timpul procesului de muncă ori în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu la Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești, contrar celor susținute de către conducerea Direcției de Sănătate Publică Gorj”, arată ITM Gorj în comunicatul de presă de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here