Italian arestat pentru euro falși puși în circulație la Târgu Jiu

342

Un cetățean din Italia a primit mandat de arestare preventivă din partea judecătorilor gorjeni, după ce, împreună cu doi gorjeni, a încercat și chiar a reușit să pună în circulație câteva bancnote false de 50 de euro.

Banii nu au circulat prea mult pe piață pentru că pe fir au intrat ofițerii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate, care, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, i-au prins repede pe cei trei suspecți, pe numele acestora fiind emis și mandatele în baza cărora vor sta după gratii în perioada următoare.
“S-a reţinut că inculpaţii R.V. şi D.V.A. au deţinut şi au transmis, în vederea punerii în circulaţie, prin încredinţarea către inculpatul B.G., un număr de 140 bancnote în cupiură de 50 euro, constatându-se că acestea sunt contrafăcute şi au aceeaşi serie. S-a mai stabilit că inculpatul B.G. a repus în circulaţie, prin transmitere, un număr de 6 bancnote în cupiură de 50 de euro”, a comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Gabriel Bordei și Viorel Rîncu sunt cei doi gorjeni care, împreună cu Del Villano Antonio, au pus în circulație banii falsi, sentința dată de magistrați în cazul lor nefiind una definitivă.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here