ISJ Gorj – IPJ Gorj, din nou în finală

1042

Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Inspectoratul de Poliție Județean Gorj vor disputa finala Cupei Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor la minifotbal. Duminică, în Complexul Dolce Vita, s-au jucat meciurile din sferturile de finală și semifinalele Cupei aferente Ligii a doua. În faza sferturilor, singura surpriză a constituit-o eliminarea echipei Penitenciarul Târgu Jiu, în rest favoritele reușind să acceadă în semifinale.
Rezultate, Sferturi de Finală, Cupa Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor din Gorj
1.Penitenciarul Târgu Jiu – FC Exclusive Car Wash 1-3
2.Inspectoratul de Poliție Județean Gorj – Succes Team 8-2
3.Inspectoratul Școlar Județean Gorj – Star Team 3-1
4.Lido Team – Răzvy Team 2-1
Primul duel din semifinale a fost unul foarte interesant. Echipa IPJ Gorj a condus cu 2-0 și 3-1, dar FC Exclusive Car Wash a revenit și a egalat la 3, cu un minut înainte de final. S-a ajuns la executarea loviturilor de la 7 metri, acolo unde IPJ s-a impus.
FC Exclusive Car Wash – Inspectoratul de Poliție Județean Gorj 3-3 (3-5)
Goluri: Laurențiu Roibu (min. 14), Luis Ciobotaru (min. 26) și Albert Bilan (min. 39) / Nicolae Băloi (min. 3), Daniel Toropu (min. 13) și Cătălin Șomănescu (min. 22)
Exclusive: Cristian Goșa (portar) – Laurențiu Roibu, Ciprian Dudău, Constantin Ene, Luis Ciobotaru, Albert Bilan, Bogdan Horhoianu, Alexandru Mainerici și Dragoș Găvan.
Staff: Bogdan Horhoianu
IPJ Gorj: Cosmin Noană și Marius Dobre (ambii portari) – Cătălin Șomănescu, Bogdan Segîrceanu, Daniel Toropu, Narcis Cocheci, Răzvan Becheru, Nicolae Băloi, Emilian Moraru, Mihai Drăghici și Daniel Doroghițoiu.
Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru
Semifinala a doua nu a fost la fel de echilibrată. Echipa Inspectoratului Școlar Județean Gorj s-a impus clar în fața celor de la Lido Team și și-a asigurat biletul pentru ultimul act.
Inspectoratul Școlar Județean Gorj – Lido Team 6-2
Goluri: Cristian Priescu (min. 6, 10 și 24), Marius Gogelescu (min. 20), Ionuț Adam (min. 36) și Mario Găman (min. 39) / Marian Erburosu (min. 5) și Ion Arjoca (min. 38)
ISJ: Dorin Hîrsu (portar) – Cătălin Bucă, Dragoș Fugaru, Mario Găman, Marius Gogelescu, Ionuț Adam, Sorin Răduțoiu, Bogdan Dolcescu și Cristian Priescu.
Staff: Valentin Tîlvescu și Bogdan Chiriac
Lido: Alexandru Lăudat (portar) – Alin Zăvoi, Robert Sakizlian, Daniel Doicaru, Marian Erburosu, Andrei Enache, Claudiu Dumitru, Marius Bălă, Vicențiu Lăzăroiu, Ion Arjoca și Adrian Vîlcu.
Staff: Adrian Vîlcu
Arbitri: Daniel Popescu și Alin Trocan
Finala competiției se joacă, sâmbătă, de la ora 16.00. IPJ Gorj are o revanşă de luat, după ce, anul trecut, ISJ Gorj a triumfat în Finala Cupei “13 septembrie”.
În Liga 1 Dolce Vita, Real Târgu Jiu se menține pe primul loc, grație victoriei din derby-ul cu Farmacia Victoria. Dream Team este în continuare la două puncte de Real, după ce a învins-o, duminică, pe Primăria Bîlteni. Au fost victorii în etapa 12 și pentru celelalte echipe de play-off, Minprest Rovinari, Farmacia Victoria (în restanța cu ISU Gorj), Peppy Dolce Vita și Marigab Turceni. Distanța între locul 6, ultimul de play-off, ocupat de Peppy Dolce Vita, și locul 7, ocupat de Primăria Bîlteni, este acum de cinci puncte.
Rezultate, Etapa 12, Liga 1 Dolce Vita:
Restanță, etapa 11: Farmacia Victoria – ISU Gorj 4-3
Real Târgu Jiu – Farmacia Victoria 2-1
Marigab Turceni – Provincialii 7-2
Primăria Rovinari – Minprest Rovinari 1-2
ISU Gorj – Peppy Dolce Vita 3-4
Primăria Bîlteni – Dream Team 4-7
În Cupa Primăriilor din Gorj au avut loc ultimele jocuri din faza grupelor. Primăria Bălești a câștigat grupa A după victoria din derby-ul cu Primăria Telești, în timp ce Primăria Motru s-a impus în grupa B, urmată de Primăria Negomir. În semifinale se va reedita duelul din ultimele două finale, cea a Cupei Primăriilor din Gorj, ediția a doua, și cea a Cupei Porcului a Primăriilor din Gorj, între Motru și Telești.
Program, Semifinale, Cupa Primăriilor din Gorj, sâmbătă:
Ora 12:00 Primăria Bălești – Primăria Negomir
Ora 15:00 Primăria Motru – Primăria Telești
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here