ISJ Gorj, instituție publică, se răzbună pe profesorul care a înfruntat sistemul cuibărit politic în județ! Amână să elibereze o simplă hârtie!

7443

Din când în când, trebuie să le reamintim ȘEFILOR DE INSTITUȚII, oricare ar fi ele, că ei nu sunt Dumnezei pe pământ și nici numiți pe viață în funcțiile pe care le ocupă! De asemenea, trebuie să le reamintim șefilor de instituții, și subordonaților lor, că SUNT PLĂTIȚI DE NOI TOȚI, cu mulți bani, să-și facă datoria cum se cuvine, nu să afișeze autosuficiență și aroganță din scaunele lor. Instituțiile publice sunt create pentru a sluji cetățeanul! Nu cetățeanul slujește acești funcționari plătiți din banul public! În cazul de față, instituția trebuie să se preocupe de educația școlară a copiilor noștri și să vegheze asupra bunului mers al activității lor.

Un alt război al nervilor în cazul cadrului didactic care amenința că va intra în greva foamei! ISJ Gorj practică un soi de răzbunare, după ce acesta a câștigat lupta pentru orele de la Școala Gimnazială ,,Constantin Săvoiu”, în ciuda unei repartiții inițiale, total ilegale. Acum, refuză să-i înmâneze decizia de pretransfer. De fapt, amână eliberarea ei pentru … o dată nedefinită.
În cazul profesorului Alin Negomireanu, dascălul care amenințase că va intra în greva foamei după ce o profesoară primise nelegal ore la Școala Gimnazială ,,Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu, iar acesta fusese nedreptățit, amintim că Ministrul Educației i-a dat dreptate profesorului. (Despre acest caz, Gorjeanul a relatat pe larg în edițiile trecute).

Cât durează să eliberezi o decizie?
Așa că, ISJ Gorj a fost obligat să reia etapa de pretransfer și, astfel, atât Alin Negomireanu, cât și o altă profesoară, au primit orele la școala menționată, așa cum firesc ar fi trebuit să se întâmple încă din aprilie. Numai că, instituția, deși a trecut o săptămână de la finalizarea procedurii prin care profesorului i-a dat dreptul de a preda în Școala ,,Constantin Săvoiu”, nu i-a mai înmânat decizia, spunându-i-se că ,,deocamdată, inspectoratul are multă bătaie de cap, dar că-și va primi hârtia curând”.
Astfel: ,,Urmare a adresei nr. 245 MSI din 3 Iulie 2023 de la Ministerul Educației, ISJ Gorj a fost obligat sa reia etapa de pretransfer. Ședința a avut loc vineri 14 Iulie 2023 la sediul ISJ Gorj. Au fost prezenți insp. General Marcela Mrejeru, inspector general adjunct Marius Staicu, inspector resurse umane Andrițoiu Liliana și Inspector resurse umane Prunescu Romeo. Inspectorii au menționat ca deciziile pentru mine și doamna Luminița Popa o să fie gata marți 18 Iulie 2023. Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat, deși de la ,,Constantin Săvoiu” au fost distribuite, legal de această dată, cum spuneam, mie și doamnei Luminița Popa. Mai mult, aplicația informatică a fost actualizata fără ca orele să ne fie distribuite așa cum a fost consemnat în data de 14 iulie, în procesul verbal de la ședința publică pentru etapa de pretransfer. Bătaia de joc e modul de operare al ISJ Gorj!
Deciziile corecte se impunea sa fie emise la finele lunii aprilie, dacă se respecta legea!”, a declarat profesorul, vineri, 21 iulie.
M.C.H.

4 COMENTARII

  1. Ăsta este modul de lucru al psd iștilor,minciuna, dezinformarea, tragerea de timp, îmbârligăturile,cotcariile politice,nepotismele , etc,etc. Ăștia sunt o categorie specială de incompetenți ajunși pe criterii politice în niste funcții ce decid soarta oamenilor.Din cauza acestor căpușe Romania a ajuns țara impostorilor și a hoților de meserie.Astia nu au niciun fel de scrupule ( cazul azilelor) , calcă pe cadavre pentru bani.Trebuie la alegeri să scăpăm de această hoardă de cocalari politici.

  2. Toate manevrele sunt facute de vejnica inspectoare de la resurse umane,probabil are acum vreo obligatie fata de D.cochina.Cred ca ar trebui sa intervina DNA in acest caz si va descoperi mai multe nereguli.Un fost cadru didactic caruia i s-au facut astfel de nedreptati de aceasta persoana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here