Işfan: “Anul 2016 se va afla sub semnul continuităţii pe linia educaţiei”

378

La ceas de bilanţ, inspectorul general al IŞJ Gorj, Ion Işfan, susţine că 2015 a fost unul plin de realizări, cu atât mai mult cu cât echipa de conducere a instituţiei a fost evaluată şi numită în funcţii pe bază de concurs. Işfan priveşte cu nerăbdare spre anul care vine, mai ales că sunt proiecte de continuat, concursuri de susţinut şi multă treabă de finalizat. Generalul Inspectoratului Şcolar Gorj anunţă, de asemenea, că în lunile februarie-martie ar putea fi organizate concursurile pentru directorii de şcoli, în timp ce anul începe cu mobilitatea personalului, cu realizarea planului de şcolarizare pentru 2016-2017 şi cu încadrarea titularilor la unităţile din judeţ.

Schimbările nu vor afecta echipa IŞJ
“Noul Guvern vrea continuitate pe linia educaţiei motiv pentru care aşteptăm cu încredere 2016. Sunt mulţumit de cum a decurs anul 2015, deşi se puteau face şi mai multe lucruri pe linia educaţiei, dar vom realiza, cu siguranţă, mai multe anul viitor. Să nu uităm că avem de pregătit evaluările naţionale şi bacalaureatul, dar şi alte concursuri şcolare şi pentru personal. De altfel, în primăvară vor fi evaluaţi şi directorii de şcoli”, a declarat Ion Işfan.
În 2015, generalul IŞJ Gorj a trecut de concursul pe post, el fiind evaluat la fel ca zece inspectori şcolari din instituţie. Concursul în cauză asigură echipei IŞJ Gorj mai multă stabilitate, Guvernul neoperând de altfel, deocamdată, nici un fel de schimbări la nivelul Ministerului Educaţiei.
A.Stoica

8 COMENTARII

  1. Te amagesti singur. Daca in 2015 ce ai facut este pentru demnitatea invatamantului gorjean, suntem de plans. Un control la ce ai facut de cand esti inspector ar fi foarte eficient pentru demnitatea invatamantului gorjean. Adica tu ai dat concurs si pe directori ii ti cu delegatie si de la o scoala la alta, pentru ca numai asa corespund exigentelor lui Isfan. Cred ca e ultimul revelion ca inspector general, ai prea multe la activ. Asa ca te asteptam la catedra pentru a vedea rezultatele de profesor – olimpici- . Tie nu iti trebuie…

  2. Pt.1 Daca dadeau si directorii concurs erau mai greu de tinut in frau….asa cu delegatie ii schimba cum vrea el…..care nu mai corespund, adica , sunt mai destepti decat el, afara pt ca sunt mai greu de controlat….Asa faceau si comunistii……Asa partid, asa conducatori…..

  3. ce profesor e ion isfan???asta sa titularizat pe scoala cu nota 5…ce pretenti sa aveti de la asta???daca nu era la psd ajungea inspector,sa se duca prof la rosia!!!cu nota 5 pe timpul comunistilor era corigent,asa cum e si el…vai de mama ta isfane!!!!!si cu directorii,o tine pe dabelea maria directoare la barsesti care are plangere penala !!!!ce asteptati ba sa va ridice astia????

  4. Ce tupeu, spune cu nerușinare că el si încă 10 inspectori, au dat concursul, iar directorii sunt cu delegarea. Dulubei, Dabelea,…, si alti lachei, dacă fac ce spune el va fi continuitate. Dacă crezi că nu se stie jocul tau, ISFANE, te amagestii, mesajul tău e pentru debutare. Crezi, că actualul ministru va tine, concursurile de directori cu tine, adică se vor prezenta pentru aviz la tine, cum ai fost tu la Calinoiu, pe care îl cerceteeaza ANI, pe un proiect unde l-ai păcălit. O să devii dezident în lupta împotriva vechii gărzii a psd Gorj, cum ponta a fost pentru mischie si o să fii păstrat. Crede cineva că tu ești curat, si ca ANI, a venit că nu au de lucru si calomniază pe nedrept o valoare a învățământului gorjean. Cât de curând o să fii istorie și vei deconta, când se vor relua cercetarea documentelor emise de tine

  5. Comentariul meu la articolul din gazeta va avea un punct diferit de cel al celorlalti comentatori! Sunt prin educatie, provenind dintr-o familie veche adepta liberala, cu alte co vingeri politice fata de profesorul Isfan! Sau poate, doar la nivel declarativ, Isfan fiind socialist de conjunctura, uasta fiind trendul in Gorj ! Doctrina liberala, chiar diluata de cei din fruntea acestei formatiuni, ma obliga sa recunosc un lucru: Isfan e cel mai bun manager din ultimii 10 ani , aflat la conducerea IJS! De trista amintire anterioara echipa, cu un biet Paralescu, un baiat de calitate morala morala si a carui amica cu fratele sau Dan Paralescu sunt de 30 de ani,condus din umbra de un analfabet , nu- l mai nominalizez! Sunt clare cateva lucruri pe care Isfan nu le va face, in buna traditie gorjeneasca: Nu va interveni in cariera sotie, un excelent medic pediatru, foarte apreciata de pacienti si colegi atat profesional cat si educarie si caracter, nici nu va cauta sa-si ” aranjeze” copii, ambii se pare foarte dotati intelectual si care- si vor purta singuri de grija! De trista amintire, directorii care au condus sau propusi ” premianti”, la ISJ, gen Paralescu, Nanu,etc! Asa, fara solutii, gen sa moara capra lui Isfan, sa veniti voi sau altii ai caror favoriti sunteti, nu vom evolua niciodata! Cititi comentariile din Pandurul si veti vedea la ce nivel ecucational se situeaza Gorjul! 97% samianalfabetism! Solutii? Capul sus, discutii fata in fata cu Isfan sau orice ar fi in locul lui, arati ca aveti idei , inscrieti-va in competitie daca aveti valoare si caracter! Cu comentarii gen, te ia DNA, Barsesti, sa moara X, pleaca Isfan sa vin eu, iar politic nicio sansa! Se inscrie cineva la competitie, are caracter si valoare? Adresa de mail, contact, te sustinem fara problema, arata ca esti mai bun ( buna) decat Isfan! Restul e doar CanCan!

  6. Isfane te apreciezi singur. Manager la învățământ înseamnă altceva, nu afaceri cu titularizări, proicte paralele cu învățământul si alte afaceri. Dintre toți gheneralii după 1990, tu esti paralel cu învățământul si matematica. Esti as în fărădelegi. Legea e pe urme… asa că te așteaptă. Când nu o să mai funcție vei fi un anonim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here