Iriza, mai energic decât Dian pe legea care avantajează CEO

289

Scarlat Iriza, deputatul PMP de Gorj, susține că el, alături de alți colegi, este cel care a inițiat modificările pe Legea Energiei și nu neapărat senatorul Dian Popescu, care s-a împăunat, public, cu acest demers. Iriza aduce și probe în acest sens, punând la dispoziția publicului ordinea celor care au pus umărul la legea respectivă.

“Inițiatorii acestei legi sunt în ordinea în care s-a contribuit la ieșirea legii respective. Este vorba despre Scarlat Iriza, Dian Popescu, Petre Petrescu și Popeangă Vasile”, a declarat, ieri, Iriza spunând că ar fi mult mai corect să spui că toți patru au avut o contribuție nu neapărat senatorul ALDE. “Eu pot demonstra prin acte demersurile pe care le-am făcut pentru această lege. Dar a început campania electorală pentru parlamentare”, a completat parlamentarul PMP, care recunoaște însă și meritul lui Dian ca legea să trecă la Senat, ca apoi el și Popeangă să intervină la Camera Deputaților. De altfel, și deputatul întărește că sunt patru inițiatori ai actului normativ, inițiativa aparținând tuturor celor patru. “Directorul Ilie, care cunoștea chestiunile ce trebuiau puse sub formă de amendamente și directorul Bălășoiu au contribuit și ei la realizarea acestei legi. Chiar și sindicatele au un rol important, dar meritul este, în mod egal, al celor patru”, a declarat și Popeangă.
În final și Dian a recunoscut că Legea Energiei nu este chiar “Legea Dian” cum singur a numit-o.
“O lege se promovează de către Parlament. Eu am spus că toți parlamentarii au sprijinit legea. Eu m-am ocupat la Senat, și am trecut-o cu majoritate. Legea are patru inițiatori, exact cum a spus Iriza”, a menționat, ieri, și Dian Popescu.
A.Stoica

expunere motive partea1 expunere motive partea2 semnaturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here