Iriza, alături de Geoană, la lansarea PSRo Mehedinţi

281

Deputatul de Gorj, Scarlat Iriza, alături de o delegaţie a PSRo Gorj, a răspuns prezent, la finalul săptămânii trecute, ca şi fostul candidat la preşedinţia României, Mircea Geoană, la lansarea filialei Mehedinţi a Partidului Social Românesc. Prezent cu această ocazie la Severin, Geoană a spus despre PSRo că „este o provocare pentru PSD, un partid pe care l-am condus, dar şi-a pierdut credibilitatea ca formaţiune politică de stânga.” În cadrul întâlnirii avocatul, Nicolae Băran, a fost ales să conducă filiala Mehedinţi a partidului înfiinţat de Mircea Geoană.

Noi organizaţii PSRo, în Gorj
Vicepreşedintele Scarlat Iriza face parte din staff-ul de conducere al PSRo motiv pentru care pune şi el umărul la formarea organizaţiilor partidului din Oltenia. O dovedeşte prezenţa lui Iriza, alături de un grup de membrii ai PSRo Gorj, la lansarea filialei PSRo Mehedinţi alături de preşedintele partidului, Mircea Geoană.
Pe lângă desele întâlniri pe linia partidului în Oltenia, Iriza îşi realizează structuri locale şi la nivel de Gorj, reuşind să consolideze organizaţiile deja formate, dar şi să creeze altele noi în mai multe comune din judeţ.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here