Iriza a votat eliminarea unor taxe importante pentru gorjeni

366

“În Camera Deputaților, cameră decizională, s-a supus marți la vot, eliminarea timbrului de mediu pentru autovehicule. Aceasta a trecut cu votul meu și al colegilor de la ALDE. Taxa pentru cazierul fiscal și judiciar s-a eliminat și ea, în urma votului de astăzi (n.r. ieri). Alte taxe eliminate sunt și cele percepute de Oficiul Național al Registrului Comerțului, la înființarea unei firme, precum și la înregistrarea mențiunilor. Numai mențiunea costa în jur de 500 de lei pentru o firmă care se adresa ONRC. Proiectele sunt și în favoarea gorjenilor care au fost obligați, în ultimii ani, să plătească sume incredibil de mari pentru aceste acte și pentru înmatricularea vehiculelor noi și second-hand”, a declarat Scarlat Iriza.
Reamintim că, parlamentarul de Gorj conduce lista de candidați la Senat ai ALDE Gorj la alegerile parlamentare, avizată luni seara de către liderii partidului. După Scarlat Iriza, inginer energetic, în lista de candidați se află Vasile Râbu, inginer minier, Negrescu Mădălina, fostă Ciolocoi, profesor, și medicul Ramona Oprea de la SJU Târgu-Jiu.
La Deputați, lista este condusă de Dian Popescu, acesta fiind urmat de către Eduard Lădaru, Rodica Dîrnu, Ciobănoiu Ion, lider de sindicat, și de Camelia Stanciu, avocat la Motru, fost candidat la alegerile locale pentru primăria municipiului.
Listele de candidaturi ale ALDE Gorj se vor depune, miercuri, după ora 12.00 la BEJ.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here