IPJ Gorj explică incidentele cu cele două „chiriașe” din Giurgiu care au sărit pe geam!

3052

Incidentul petrecut aseară în zona cartierului 9 Mai din Târgu-Jiu, într-un bloc situat la ieșirea din municipiu spre Rovinari, a fost explicat abia în această dimineață de IPJ Gorj, deși presa a întrebat, insistent, de ieri seară de incident. IPJ spune că o tânără din județul Giurgiu, care ocupa cu două prietene un apartament închiriat în regim hotelier, ar fi sărit pe fereastra locuinței, când 4 indivizi au întrat peste ele în locuință, cu scopul de a le jefui, când, de fapt, ai fost două. Martorii spun că a doua tânără nu a mai fost luată cu ambulanța, deoarece, după ce a sărit de la etaj, s-a lovit puțin doar la degetele de la picioare. Prima care a sărit a fost luată cu ambulanța și internată la SJU Târgu-Jiu. 

IPJ comunică abia azi că de fapt în Târgu Jiu au fost, aseară, două incidente similare și că în prezent se fac cercetări pentru identificarea bărbaților bănuiți de tâlhărie pe timpul nopții. Asta deși se știe că poliția i-a identificat de dimineață și i-a dus la audieri. 

Comunicat de presă IPJ Gorj:

În seara de 23 iunie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de o altă tânără, de 20 de ani, din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu, despre faptul că, în timp ce se afla într-un apartament închiriat în regim hotelier, împreună cu alte două prietene, de 24, respectiv 30 de ani, ambele din municipiul Giurgiu, patru persoane necunoscute, care purtau măști și mănuși de protecție, pentru prevenirea COVID 19, ar fi pătruns, fără drept în locuință și, prin împingerea și bruscarea celor două tinere, de 24 și 30 de ani, le-ar fi luat suma de 800 lei.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuință, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului.

În aceeași seară, în jurul orelor 22.50, polițiștii au fost sesizați, tot prin apelul 112, de o tânără de 20 de ani, din comuna Dascălu, județul Ilfov, despre faptul că, în timp ce se afla în municipiul Târgu Jiu, într-o garsonieră închiriată în regim hotelier, patru persoane necunoscute, care purtau măști și mănuși de protecție pentru prevenirea COVID 19, ar fi pătruns, fără drept în locuință și, prin bruscarea sa, i-ar fi luat dintr-un sertar al mobilei suma de 1.000 lei.

La scurt timp după prima sesizare, polițiștii s-au deplasat la locul indicat și au demarat cercetările și căutările specifice, pentru identificarea celor patru persoane care s-ar face vinovate de săvârșirea faptelor.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc faptele și identificarea celor bănuiți de săvârșirea acestora și luarea măsurilor legale față de ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here