IPJ Gorj, atenționări înainte de Paște

5322

Polițiștii gorjeni fac un apel la cetăţeni pentru a respecta ordonanţele militare. În perioada sărbătorilor pascale, gorjenii sunt sfătuiți să păstreze distanțarea socială.
,,Trecem cu toții printr-o încercare, din care putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și vom acționa împreună. Păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile!
Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră! Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța! Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Anul acesta, renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de opt persoane.Nerespectarea Ordonanțelor Militare se sancționează cu amendă între 2.000 și 10.000 de lei. Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on line. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială. Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.Oamenii legii avertizează că parcurile sunt și rămân închise.,,Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare.Polițiști gorjeni vor acționa alături de jandarmi, polițiști locali și militari, în stradă, pentru siguranța dumneavoastră!”, a mai declarat Miruna Prejbeanu.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here