Iordache și Filip, la lansarea candidaților ALDE de la Craiova

626

Peste 1000 de susținători ai ALDE au participat, sâmbătă, la lansarea candidaților la europarlamentare, eveniment organizat la Centrul Multifuncțional Craiova. ALDE Gorj a fost reprezentat de cei doi lideri Ion Iordache și Robert Filip. În prezidiu s-a aflat președintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu, vicepreședinții Andrei Gerea, Ion Cupă, deputat de Dolj, Dumitru Lovin, deputat ALDE Vâlcea, Anișoara Stănculescu, președintele ALDE Craiova, președintele Consiliului Național, Norica Nicolai și secretarul general Daniel Chițoiu.

,,Nu am avut nicio clipă capacitatea să îmi imaginez că, după 30 de ani de la căderea comunismului, în România se vor reintroduce aceleaşi sisteme prin care comunismul a condus România 45 de ani: sistemul de teroare, sistemul de ascultare a telefoanelor, frăţia dintre securitate şi procuratură.
Ei bine, din perspectiva ALDE, ceea ce ne împiedică să progresăm mai mult şi mai bine este corupţia din statul paralel şi nedreptăţile pe care acesta le generează, abuzurile şi excesele cărora le-au căzut victime mii şi mii de oameni nevinovaţi”, a declarat președintele ALDE.
Tăriceanu a susținut ideea că ALDE a rămas singurul partid de dreapta din România, nelipsind nici atacurile la adresa foștilor colegi din PNL. Au fost prezentate, în fața publicului, o serie de puncte din actuala guvernare PSD -ALDE, dar și din Guvernul Tăriceanu, când salariile și pensiile au cunoscut prima majorare consistentă.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here