Iordache, apel către liderul PNL Gorj: „Dane, hai acasă!”

3384

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, a dat din casă astăzi într-o postare pe pagina personală de Facebook. Parlamentarul Forța Dreptei a menționat că i s-ar fi oferit avantaje personale să se alăture taberei ,,Câțu” dar ar fi refuzat. 

„În 2020, când Dan Vîlceanu mi-a propus să candidez la Senat, i-am spus că vin să facem echipă pentru Gorj.Când Florin Cîțu, în prezența altor colegi, mi-a oferit avantaje personale să trec în echipa demolatoare, în schimbul trădării gorjenilor, i-am spus că îmi voi continua mandatul cu demnitate și nu voi trăda pentru nimic!În politică, ca și în viață, facem alegeri și trebuie să trăim cu ele și să le suportăm consecințele!Am ales să mă întorc la gorjenii noștri și să caut soluții pentru județ alături de ei. Dane, împreună cu frații tăi de la PSD, ați folosit poziția în care ați ajuns datorită voturilor din Gorj doar pentru interesele voastre personale și ați uitat complet de unde ați plecat și că aveți datorii la gorjeni. Echipa de la Gorj, cea care ți-a fost alături atâția ani, a sperat că poziția ta la București îi va ajuta să-i convingă pe gorjeni că voi sunteți soluția, dar i-ai dezamăgit și i-ai abandonat! Ei au rămas să le explice oamenilor creșterea prețurilor, criza economică și tot ce au lăsat în urmă echipa demolatoare și frații voștri de la PSD! Mai avem doi ani și jumătate de mandat și județul nostru are nevoie de tot sprijinul pentru a-și rezolva problemele extrem de importante cu care se confruntă”, a specificat Iordache.

De altfel, parlamentarul i-a chemat înapoi acasă pe parlamentarii PNL astfel: „Haideți acasă și onorați promisiunile făcute oamenilor, încă nu e târziu să le arătați gorjenilor că v-ați învățat lecția și că puteți munci și pentru Gorj, nu numai pentru ambițiile voastre!”.

1 COMENTARIU

  1. Cine sa muncească pentru gorjeni? vâlceanu și pecineaga? Dl. Iordache, hai sa fim raționali, ăștia doi sunt niște oportuniști notorii. Cum sa muncească ăștia ptr gorjeni când ei își urmăresc doar interesele personale.Oricum mai au doi ani de mâncat banii țării că parlamentari după aia să treacă la munca, sa vina in cariere la scos cărbune alaturi de cei pe care i-au batjocorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here