Iordache, alături de minerii de la Roșia

1159

Candidatul PNL Gorj la Senat, Ion Iordache, s-a întâlnit cu minerii din Cariera Roșia. Acesta a avut o postare emoționantă pe contul de socializare în care povestește de bucuria de a-și revedea unii dintre foștii colegi de muncă, amestecată cu tristețea de a regăsi aceleași condiții grele de muncă.

,,Am trăit o emoție greu de descris în cuvinte la întâlnirea cu unii dintre foștii colegi de muncă“, a scris Iordache pe Facebook. Minerii i-au explicat liberalului că-l vor susține la alegerile din 6 decembrie pentru că au încredere că-i va ajuta, mai ales că a plecat dintre ei și cunoaște bine problemele din minerit. ,,Oamenii mi-au spus că mă simt de-al lor și că-și pun speranța în mine să-i sprijin pentru a avea condiții mai bune de muncă și salarii care să le permită o viață decentă, lor și familiilor lor”, se mai arată în postarea lui Ion Iordache.

Angajamentul lui Iordache
La întâlnirea de la Roșia, candidatul PNL la Senat, Ion Iordache, și-a asumat câteva angajamente față de oameni printre care: creșterea și armonizarea salariilor, condiții de muncă mai bune, eliminarea procedurilor birocratice de funcționare internă, eliminarea intervenției nocive a politicului și să nu se mai plătească nemunca. Tot miercuri, Guvernul liberal a aprobat un memorandum prin care Complexul Energetic Oltenia va primi un ajutor de 1.326 miliarde de euro, bani care salvează compania din situația dramatică în care a dus-o managementul susținut de PSD.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here