Iordache a renunțat la primarul de Drăguțești! Merge pe mâna lui Moșoiu

1279

Vasile Moșoiu, fostul social-democrat, va candida din partea ALDE la Primăria Drăguțești, în 2020. Fostul primar a purtat deja discuții cu Ion Iordache și Robert Filip. Iordache arată astfel că și-a luat mâna de pe actualul primar ALDE, care a defilat înainte de Paște alături de liderii PSD la o conferință de presă a social-democraților. La adresa edilului Dumitru Popescu sunt acuzații și legate de proiecte și deciziile sale controversate. Mai exact, edilul de Drăguțești va cheltui 75.000 de lei pe zilele comunei, în timp ce nu le-a dat vouchere de vacanță nici pe 2018, nici pe 2019 însoțitorilor persoanelor cu handicap din localitate.

Deși se pozează, în campanie, în timp ce face asfaltări de ulițe la Tîlvești, Ion Dumitru Popescu, edil ALDE, nu mai este varianta partidului pentru 2020. De altfel, în Drăguțești, potrivit localnicilor, nu sunt afișe ALDE. Cu toate acestea, soarta lui Popescu în tabăra liberal-democrată depinde de scorul pe care-l va obține la alegerile europarlamentare din 26 mai. Vasile Moșoiu este convins, însă, că PSD va câștiga alegerile la Drăguțești.
,,Am purtat discuții cu domnul președinte Iordache și cu domnul Filip și rămâne să discutăm după alegerile europarlamentare să luăm o decizie împreună”, a declarat, la Radio Infinit, Vasile Moșoiu. În opinia acestuia, alegerile europarlamentare vor fi câștigate la Drăguțești de PSD, pe locul doi va fi PNL ori Pro România și abia apoi ALDE. Moșoiu susține că va fi candidatul ALDE în proporție de 99,9%, acesta câștigând din partea PNL trei mandate consecutiv.

Asistenții personali, fără vouchere de vacanță
În ceea ce îl privește pe Popescu, primarul de Drăguțești, mizează pe o candidatură la PSD pentru 2020, deși nu face o politică socială. ,,Nu ne-a dat niciun voucher spunându-ne că nu sunt bani. Asta nici pe 2018, nici anul acesta. Pentru Zilele Comunei sunt bani, dar pentru noi, în jur de 30 de persoane, nu sunt. Sunt foarte supărată pe acest primar, deși am lucrat 28 de ani în Primăria Drăguțești. Legal este să ne acorde aceste drepturi. Mie mi se dă să mănânc, iar fiica are grijă de mine. Cu aceste vouchere aș ajunge la stațiune împreună cu fiica, la tratament. Am 800 de lei pensie după 28 de ani de serviciu. Alte primării dau aceste drepturi, numai la Drăguțești nu. Bagă miliarde într-o școală fără elevi”, a declarat Simona Cuceru, din Drăguțești, în vârstă de 49 de ani.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here