Ionuţ Badea a fost demis

230

burlan si badea I (1)Datorită rezultatelor slabe obţinute de Pandurii în primele zece etape ale actualei ediţii a Ligii I, Ionuţ Badea a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei gorjene.

Daniel Burlan, directorul principalului finanţator al echipei, a anunţat că Ionuţ Badea nu mai este antrenor la Pandurii: „În calitate de reprezentant al principalului finanţator al clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, am luat decizia de a schimba din funcţiile deţinute la echipa de fotbal întregul staff tehnic al antrenorului Ionuţ Badea pentru rezultatele slabe pe care le-a avut echipa în acest sezon”, a declarat Burlan pentru site-ul oficial al Pandurilor.

Acesta a mai adăugat că Ionuţ Badea va părăsi gruparea de fotbal gorjeană împreună cu întreg staff-ul său: antrenorii Dragoş Radu şi Vasile Stan precum şi preparatorul fizic italian Luigi Maione.

Tot Daniel Burlan a mai anunţat şi despărţirea de preşedintele executiv Eugen Pârvulescu: „Va fi schimbat şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu pentru că avea sarcina de a lua măsuri în cazul în care echipa nu are rezultate şi nu a făcut acest lucru”.

Costel Radu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here