Ion Fugaru: “Demisionez din funcţia de preşedinte al PDL Cărbuneşti”

682

fugaru pdlPreşedintele PDL Târgu-Cărbuneşti, Ion Fugaru, intenţionează să demisioneze din funcţia de preşedinte al organizaţiei pe care o conduce de doar un an de zile. Asta, urmare a rezultatelor nemulţumitoare pe care organizaţia le-a obţinut la scrutinul local de duminică 10 iunie. Deşi Fugaru s-a clasat pe locul al doilea în competiţia pentru fotoliul de primar al localităţii, acesta vrea să se auto-pedepsească, nu înainte de a tăia în carne vie în propria organizaţie.

 

Ion Fugaru nu şi-a încheiat socotelile cu PDL, nici pe departe, acesta susţine însă că şi-a încheiat socotelile cu organizaţia PDL Cărbuneşti, deoarece a avut în echipa sa oameni care l-au trădat. Fugaru susţine că intenţionează să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Târgu-Cărbuneşti, deşi conduce filiala din martie 2011, deoarece scorul obţinut nu îl mulţumeşte acesta având în localitate 923 de voturi şi trei mandate de consilieri locali. “Voi lua mai întâi măsuri cu cine trebuie din organizaţia PDL de la Târgu-Cărbuneşti apoi îmi depun demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei. Întâi facem curăţenie că este necesar”, a declarat Ion Fugaru.

Jos cu trădătorii

Acesta a evitat să dea numele trădătorilor din PDL Cărbuneşti dar a menţionat că se ştiu ei cei care au trădat. “Vorbesc de anumiţi oameni din anturajul meu, oameni în care am avut încredere şi cu care am făcut echipă. Ei trebuie să plece primii, apoi demisionez eu. Aşa consider că se face curăţenie. Pun apoi o conducere interimară şi mai vedem”, a declarat, radical, Fugaru.

Mazilu îl vrea tot pe vicele Călina

Ion Fugaru susţine că la scorul său a contribuit şi trendul partidului la nivel naţional, dar asta nu îl face să părăsească PDL. “A fost votul de blam pentru partid dar nu intenţionez sa plec din partid. Nu am uitat nici susţinerea pe care am avut-o de la Vasile Blaga”, a declarat Fugaru.

Acesta a menţionat, de asemenea, că nu vroia să fie viceprimar, USL-ul având majoritate în Consiliul Local, cu 10 mandate. PDL-ul are 3, Fugaru fiind la rândul său consilier local, iar PPDD-ul are 2 mandate la Cărbuneşti.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here