Ion Drăgan a împlinit 40 de ani, pe scenă

11325

Cunoscutul şi îndrăgitul interpret de muzică populară Ion Drăgan a împlinit 40 de ani. Momentul aniversar a fost marcat aşa cum se cuvine pentru un artist, printr-un spectacol de folclor. I-au fost alături prieteni dragi, veniţi din toate colţurile ţării, inclusiv Viorica Macovei din Bucovina. Ion Drăgan spune că prezenţa prietenilor săi, vedete ale scenei cântecului popular, a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua sa.

Miercuri, 25 iulie 2012, incinta Teatrului de Vară din Târgu-Jiu a fost neîncăpătoare pentru cei peste trei sute de iubitori ai folclorului românesc, care au înfruntat condiţiile meteorologice destul de nefavorabile pentru a-i fi alături lui Ion Drăgan la împlinirea a 40 de ani. Spectacolul aniversar Ion Drăgan s-a bucurat de un public numeros, dar şi de o „ploaie” de vedete ale cântecului popular românesc. „Sunt foarte bucuros şi mândru că au venit pentru a-mi fi alături prieteni dragi sufletului meu, veniţi de la sute de kilometri: Viorica Macovei din Bucovina, Gelu Voicu din Teleorman, Anghelina Timiş Lungu din Maramureş, Chiamiran Chivu din Constanţa, Maria Butilă din Mureş, Marcel Părău şi Adina Hada din Sibiu, Cristian Fodor din Hunedoara, Zorica Savu din Banat, Costică Măgureanu şi foarte mulţi prieteni care reprezintă folclorul oltenesc, cum ar fi: Maria Loga, Victoriţa Lăcătuşu. Vreau să le aduc mii de mulţumiri tuturor celor care mi-au fost alături, în mod deosebit lui Viorel Gârbaciu, Gheorghe Porumbel, Ciprian şi Codruţa Florescu. Mulţumesc şi familiei şi colegilor mei”, mărturiseşte sărbătoritul Ion Drăgan.

Invitaţii au cântat gratis
Toţi artiştii care au urcat pe scena Teatrului de Vară din Târgu-Jiu pentru a-i aduce un cadou muzical lui Ion Drăgan la împlinirea frumoasei vârste de 40 de ani au prestat gratuit, suportându-şi din bugetul propriu şi cheltuielile de transport. Inclusiv Mihaela Tatu a prezentat spectacolul gratis, făcând acest gest din prietenie faţă de Drăgan. „Aceşti colegi de scenă au venit gratis, inclusiv Mihaela Tatu. Ei au venit de dragul meu şi mi-au făcut cel mai frumos cadou pe care aş fi putut să-l primesc la împlinirea celor 40 de ani”, a precizat Ion Drăgan.
Singurul lucru care l-a durut pe Ion Drăgan a fost faptul că unii dintre colegii săi de scenă care îşi anunţaseră prezenţa nu au mai reuşit să ajungă la spectacol. Chiar şi aşa, sărbătoritul spune că aniversarea sa a fost marcată aşa cum şi-a dorit.
Viorica Macovei: „Îi doresc multă binecuvântare de la Dumnezeu!”
Celebra şi îndrăgita interpretă de muzică populară, Viorica Macovei s-a declarat bucuroasă că a reuşit să-i fie alături bunului său prieten Ion Drăgan la aniversarea de 40 de ani. „Îl preţuim pe Ion Drăgan pentru calităţile sale umane dar şi pentru talentul cu care l-a hărăzit Dumnezeu. Mă bucur că am putut să-i fim alături la această aniversare; am văzut lacrimi în ochii lui Drăgan, lacrimi de fericire pentru că eram lângă el într-un moment atât de important. La ceas aniversar îi doresc lui Ion Drăgan multă, multă binecuvântare de la Dumnezeu, pentru că El ştie exact ce ne trebuie fiecăruia dintre noi; încununare la ceea ce a făcut, să fie sănătos şi să se bucure de viaţă şi poate că, la 40 de ani, e timpul să-şi întemeieze şi o familie, să aibă copii frumoşi şi talentaţi”, a declarat, pentru cotidianul Gorjeanul, Viorica Macovei.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here