Ion Călinoiu, Moş Crăciunul copiilor de la Pediatrie

343

Ca în fiecare an, preşedintele Consiliului Judeţean nu a uitat nici de această dată de micuţii internaţi în cadrul secţiei Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Ion Călinoiu a fost Moş Crăciunul acestor copii, ducându-le pachete cu dulciuri. Daruri au primit şi angajaţii unităţii, pentru a le duce copiilor lor.

În această perioadă, zeci de copii se află internaţi la secţia de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Joi, micuţii au primit plăsuţe cu dulciuri din partea Consiliului Judeţean, Moş Crăciunul micilor pacienţi fiind chiar preşedintele Ion Călinoiu. „Am venit cu gândurile cele mai bune atât pentru copiii care sunt internaţi aici, cât şi pentru cadrele medicale, să avem pe cât posibil în Spitalul Judeţean starea de linişte şi de siguranţă pentru fiecare pacient în parte; lucru acesta trebuie să-l asigure cadrele medicale şi, nu în ultimul rând, autorităţile publice locale. Cred că e un lucru nemaipomenit pentru aceşti copii, care sunt internaţi, să primească darul lui Moş Crăciun şi să le dorim să fie sănătoşi şi cuminţi”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele CJ Gorj.

Daruri şi pentru angajaţii SJU
Moş Crăciun nu i-a uitat nici pe salariaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă care au copii mici. „Avem internaţi în jur de 40 de micuţi împreună cu aparţinătorii. La fiecare dintre ei, Consiliul Judeţean a adus cadouri şi pentru personalul care are copii, am completat şi noi, conducerea spitalului, oferind cadouri”, a menţionat Vasile Stănculete, managerul SJU Târgu-Jiu.
Toţi cei care au primit cadouri au mulţumit conducerii Consiliului Judeţean Gorj şi reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru bucuria pe care le-au făcut-o în prag de sărbători.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here