Iohannis a comentat incidentul cu Dan Vâlceanu din Parlament!

1007

Președintele Klaus Iohannis a avut ieri o opinie după incidentul în care deputatul Dan Vâlceanu apare în imagini în timp ce se bruschează cu deputatul Florin Roman.

Șeful statului consideră incalificabil incidentul respectiv și speră ca astfel de scene să nu se mai repete. „E incalificabil evenimentul. Nu am crezut că o să văd vreodată în Parlamentul României așa ceva, sper că rămâne un incident absolut singular”, a menționat președintele. Camerele de supraveghere au fost cele care au surprins marți bătaia dintre Vâlceanu și Roman. Totul s-a întâmplat după ce deputatului de Gorj i s-a cerut să nu mai stea pe băncile care sunt rezervate grupului parlamentar al PNL, liberalii dezicându-se de el. De altfel, inclusiv duminică, la Novaci, la sărbătoarea „Urcatul oilor la munte”, fostul ministru de finanțe a fost lăsat singur atât de liberalii pe care i-a condus la începutul actualului mandat de parlamentar, cât și de restul politicienilor. Vâlceanu a fost tras „pe linie moartă” după ce nu a mai făcut parte din Guvern, iar ultimele sale postări de pe contul de Facebook arată că acesta are o poziție critică față de modul în care PNL ia decizii și guvernează în România. Deputatul nu a comentat scandalul cu deputatul Florin Roman, menționând doar că scandalul respectiv este unul „marca Roman”. Cel care se consideră victima agresiunii a depus plângere la Poliție împotriva agresorului său, deputatul de Gorj riscând acum un dosar penal, imunitatea parlamentară fiind valabilă doar în cazul declarațiilor publice, nu și al altor gesturi pe care parlamentarii le fac și care pot fi considerate dincolo de limita legii.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

  1. Nu le mai ajunge ciolanul, acum au început să se devoreze între ei precum canibalii. De fapt , asta sunt acești derbedei ce au infestat parlamentul țării, niste canibali politic. Rușine, rușine, rușine, cum să mergi la vot, să-ți rupi pingelele că să votezi asemenea greșeli genetice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here