Ioana Ginghină şi-a năşit fostul partener de dans

349
ioana ginghinaAntrenamentele pentru emisiunea “Dansez pentru tine” au legat o prietenie pe viaţă între Mihai Botezat şi actriţa Ioana Ginghină. Astfel că nu a durat mult până ca Ioana şi soţul ei, Alexandru Papadopol, să îi devină naşi de cununie. „În iunie, când ne-am dus în vacanţă în Bucovina, Mihai Botezat a venit cu o fată de mână la noi să ne-o prezinte şi să ne roage să le fim alături în cel mai important moment din viaţa lor.

Pe 25 octombrie, ne-am aranjat frumos de nuntă şi ne-am dus la Câmpulung Moldovenesc să luăm finul şi în alai mare am mers la Pojorata să luăm mireasa… Doar că familia nu a dat-o aşa de uşor. Tradiţia spune că familia mirelui trebuie să o ceară şi trebuie să promită că va avea grijă de ea. Apoi ne-am aşezat la masă în casa părintească a Luciei, am mâncat bucate tradiţionale zonei, iar apoi a urmat un alt ritual şi anume <<Iertăciunea>>. Tinerii îngenunchează în faţa părinţilor şi le cer iertare pentru tot ce au făcut de-a lungul vieţii. Este un moment emoţionant la care mi-au dat lacrimile”, a povestit Ioana.

La nuntă, printre cei aproape 300 de invitaţi, s-au numărat şi foşti concurenţi de la “Dansez pentru tine”: Petrişor Ruge, Adriela Morar, Mirela Tiron, Ionut Paval şi Cornel Ogrean.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here