Ioan Sîrbu, doctor honoris causa al UCB! La eveniment, invitat și senatorul Iordache

1720

UCB Târgu Jiu a organizat ieri după amiază un ceremonial pentru acordarea titlului de doctor honoris cauză generalul maior medic profesor universitar doctor, Ioan Sîrbu, născut în Gorj.

Printre invitații la acest eveniment a fost și senatorul de Gorj, Ion Iordache care a transmis următoarele: ,,am fost alături de un om apropiat sufletului meu, un OM care, la nevoie, a oferit necondiționat sprijin gorjenilor. Generalul maior medic profesor universitar doctor a „sfințit” toate locurile prin care a trecut și le-a oferit din harul său. Născut la Piscuri, în Plopșoru, a cunoscut neajunsurile și sărăcia, dar și dragostea părintească nețărmuită. Înzestrat cu spirit, forță și ambiție, a reușit o carieră spectaculoasă cu recunoaștere internațională în implantologie dentară și are 7 brevete de invenție. Prin muncă, Ioan Sârbu a devenit profesor universitar, medic militar și comandant al Institutului Medico-Militar, al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București, al Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale”.

În cadrul unui ceremonial solemn, Ioan Sîrbu a primit, încântat, titlul de doctor honoris causa din partea UCB.

„Mă bucur că, și în județul nostru, îi sunt recunoscute meritele și îi felicit pe președintele Senatului, Adrian Gorun, și echipa UCB pentru eforturile pe care le depun să țină aproape de Gorj oameni de valoare! Felicitări, Ioan Sîrbu pentru cariera spectaculoasă și pentru că ai rămas cu sufletul în Gorj”, a completat parlamentarul Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here