Ioan Hora: “Sunt dezamăgit”

276

E oficial ! Ioan Hora, golgheterul României, Adrian Ropotan, Andrei Ivan, Alin Toșca și Alexandru Maxim nu vor fi în lotul României pentru Euro 2016.

Cristi Săpunaru este singurul fotbalist de la Pandurii care merge la turneul final din Franța, după ce alți doi fotbaliști de la Pandurii s-au pregătit cu naționala în turneul din Italia, Ioan Hora și Adrian Ropotan.
Hora, golgheterul Ligii 1, și Ropotan nu l-au impresionat pe selecționer în turneul de pregătire și nu au rămas pe lista finală.
Hora a primit vestea neconvocării acasă, la Oradea. ‘’Dezamăgirea rămâne, că nu am putut să fac această deplasare. Cred că am avut un sezon bun și mă mulțumesc cu ce am realizat. A fost o decizie luată dinainte pentru că nu am avut foarte multe șanse să demonstrez dacă pot să merg sau nu. Nu o să contest niciodată deciziile selecționerului. Dânsul m-a convocat pentru prima dată, normal că îmi doream și sunt dezamăgit, dar până la urmă trebuie să mergem înainte și sper la următoarea acțiune să fiu din nou convocat”, a declarat Hora.
Invitat ca turist în Franța, alături de națională, Hora a declinat invitația FRF. “Mai bine să stau în fața televizorului. Încerc să iau partea bună a lucrurilor, că voi avea câteva zile de vacanță. Dacă doreau să ne vadă cu adevărat, cred că ne dădeau mai multe minute celor care nu am venit prea des la echipa națională”, a mai declarat Ioan Hora.
Antrenorul celor trei fotbaliști de la Pandurii convocați inițial de selecționer, Edward Iordănescu, a evitat să comenteze alegerile tatălui său, Anghel Iordănescu.
“Îmi pare rău de cei doi, aş fi vrut să fie în lotul pentru Euro. Au fost unii care l-au contestat pe Ropo, au fost alţii care l-au contestat pe Horică, care este golgheterul Ligii 1 şi nu înţeleg de ce. Nu vreau să comentez selecţia. Cealaltă parte a sufletului, fiind tatăl meu implicat tind să-i iau apărarea. Risc să fiu subiectiv. Aş fi vrut să fie acolo. Am vorbit cu ei, le-am spus să fie puternici, să se bucure că în comparaţie cu ceva timp, înainte să vină la Pandurii, au făcut un pas important. Acum au fost între cei mai buni fotbalişti români. Aceştia sunt cei mai buni fotbalişti ai momentului”, a declarat Iordănescu jr.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here