Investiții în școlile din Motru

708

Primarul Municipiului Motru a semnat, înainte de Crăciun, actele adiționale la contractele de finanțare pentru Grădinița cu program prelungit Nr.1, Școala Gimnazială Nr.1 și Grădinița Nr.7. Lucrările la aceste obiective au fost accelerate, acestea fiind realizate în proporție de 80-90%.
„Cea mai profitabilă investiție este investiția în viitor, în copiii noștri, în educația lor. Am semnat actele adiționale la Contractele de finanțare ce se derulează prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Semnarea acestor contracte dă certitudinea asigurării sursei de finanțare și că în următoarea perioadă lucrările vor fi finalizate. Primăria Municipiului Motru va continua investițiile în infrastructura educațională atât prin fonduri europene, fonduri guvernamentale, dar și din bugetul local, pentru îmbunătățirea mediului în care se desfășoară actul educațional, pentru ca generațiile de mâine să fie beneficiarele unor resurse moderne de învățare”, a transmis primarul Cosmin Morega.
Primăria Motru a obținut finanțare pentru aceste școli în luna iulie, de peste 1,1 milioane de lei. Unitățile de învățământ beneficiază de lucrări de reabilitare termică, reabilitarea instalațiilor electrice, termice și sanitare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here