Investiţii de peste 43.000 de lei la Şcoala “Voievod Litovoi”

347

Primăria Municipiului Târgu-Jiu intenţionează să amenajeze un spaţiu verde, dotat cu mobilier urban, alei pietonale şi iluminat ambiental în faţa Şcolii Generale “Voievod Litovoi”.

În ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local, consilierii municipali au aprobat un proiect de hotărâre care prevede amenajarea de spaţii verzi la Şcoala Generală “Voievod Litovoi”. Indicatorii tehnico-economici și documentaţia tehnică pentru obiectivul de investiţii au fost, de altfel, aprobaţi. Potrivit proiectului, investiţia ar costa 43.213,01 lei, suprafaţa ce va fi amenajată fiind de 1.035 mp, iar lucrările sunt prevăzute a se încheia în maximum șase luni de la startul execuţiei.
“Proiectul tratează amenajarea unui spaţiu verde amplasat în faţa Şcolii Generale «Voievod Litovoi» pentru recreerea elevilor şi a cadrelor didactice. Amenajarea spaţiului constă în: alei pietonale realizate din pavele din beton amplasate pe suport din nisip; borduri din beton pe fundaţie din beton; amplasare bust; mobilier urban; iluminat ambiental”, se arată în referatul întocmit de serviciile din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here