Investiție de peste un milion de lei într-o comună din Gorj

2580

Localnicii din comuna gorjeană Padeș vor avea un nou cămin cultural, construit de la zero. Investiția depășește un milion de lei. Autoritățile locale au scos deja la licitație serviciile de proiectare tehnică. Pentru construirea căminului cultural din satul Padeș, primăria a cumpărat un teren de aproape o mie de metri pătrați, pentru care s-a plătit suma de 40.000 de lei.
„Noul cămin cultural Padeș, loc de dialog, inspirație și asimilare a valorilor culturale tradiționale, va purta denumirea de Cămin Cultural «Tudor Vladimirescu»”, a anunțat primarul Antonie Serafim.
Imobilul va avea o sală de spectacole, garderobă, sală regrupare actori, foyer, sală multifuncțională, spațiu pentru depozitare recuzită, grupuri sanitare diferențiate pe sexe, pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru artiști.
„Spațiile vor fi împărțite în așa fel încât parterul și etajul să aibă o distribuție uniformă a acestora. Suprafața construită va fi de aproximativ 300 de metri pătrați, iar suprafața desfășurată va fi de circa 550 de metri pătrați. Valoarea aproximată a investiției este de 1,2 milioane lei”, a mai precizat primarul comunei Padeș.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here