Investiţie de 10 miliarde la Baia de Fier

398

Primarul din Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu, are în acest moment mai multe proiecte în desfăşurare. Unul dintre acestea se referă la reabilitarea căminului cultural din localitate, costurile lucrările ridicându-se undeva la 10 miliarde de lei vechi.

Autorităţile locale din Baia de Fier au demarat lucrările de extindere şi modernizare a căminului cultural din localitate. Proiectul este finanţat de Compania Naţională de Investiţii şi prevede şi dotarea cu mobilier. “La ora actuală avem patru proiecte în desfăşurare. Reabilitarea căminului cultural din localitate este unul dintre proiecte. Valoarea lucrărilor de modernizare şi reabilitare se ridică la aproximativ 10 miliarde de lei vechi. În ceea ce priveşte reabilitarea bisericilor nu am primit bani în acest sens de la Ministerul Cultelor”, a precizat Dumitru Turbăceanu, primarul localităţii Baia de Fier.
camin cultural baia de fierLa Baia de Fier, în mandatul edilului s-au realizat, printre altele, câteva lucrări pe infrastructură, respectiv două drumuri în valoare de aproximativ 15 miliarde de lei vechi. S-a pus în funcţiune o parte a reţelei în Cernădia şi Baia de Fier, cu fonduri de la Guvern.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here