Investigații unice în Oltenia, Un centru medical din Târgu-Jiu efectuează RMN cardiac și angiografie prin rezonanţă magnetică

6416

Începând din data de 31 iulie 2017 și-a deschis porțile cel mai nou centru medical din Târgu-Jiu. Aici se efectuează investigații unice în Oltenia: angiografie prin rezonanţă magnetică și RMN cardiac. În plus, clinica va include specialități medico-chirurgicale precum: Ortopedie – Traumatologie, Oftalmologie, Neurochirurgie, Neurologie, Medicină fizică și Balneologie, Dermatologie, dar și Cardiologie.

O echipă alcătuită din medici radiologi de renume oferă gorjenilor, dar nu numai, servicii medicale unice în zona Olteniei. Este vorba despre RMN cardiac (una din cele mai revoluționare metode de diagnostic imagistic a cordului) și angio RMN. Angiografia prin rezonanţă magnetică explorează prin tehnici cu flux lent şi rapid atât vasele arteriale, cât şi pe cele venoase din orice regiune a corpului și oferă informaţii despre fluxul sanguin. Indicaţiile obişnuite pentru această examinare sunt: disecţiile vaselor arteriale, anevrismele, tumorile ce prezintă raporturi strânse cu vasele arteriale, ocluziile arteriale, malformaţiile arteriovenoase cu diverse localizări etc.
Aceste investigații se realizează la centrul medical Life Scan din municipiul Târgu-Jiu, strada Christian Tell, de luni până vineri, între orele 08.00 – 20.00. “Având un echipament Siemens Magnetom Sempra 1,5Tesla de ultimă generație și o echipă de medici și operatori cu înaltă calificare, clinica LIFE SCAN dorește să devină un centru de Imagistică de referință în regiunea Olteniei și nu numai. Investigațiile radiologice sunt efectuate de medicii: Eugen Lăcătușu, Letiția Cârnu, Daiana Brânzan și Diana Munteanu. Prețurile sunt asemănătoare cu cele existente pe piață”, a declarat dr. Bogdan Niculescu, coordonatorul centrului medical.
Potrivit aceleiași surse, pe parcursul lunii august vor deveni funcționale și celelalte cabinete medicale din cadrul centrului, acestea având specialități precum: Ortopedie – Traumatologie, Oftalmologie, Neurochirurgie, Neurologie, Medicină fizică și Balneologie, Dermatologie și Cardiologie.
Programările se pot face online, telefonic sau direct la sediul centrului medical.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here