Interviul de la Ginecologie, reluat fără incidente

243

Interviul desfăşurat în data de 1 octombrie pentru ocuparea postului vacant de asistent medical principal  – Secţia Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, care fusese anulat, a fost reluat ieri. Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu spune că rezultatele finale se vor da peste trei zile, timpul alocat contestaţiilor fiind de 48 de ore. Deocamdată nu s-a primit nicio contestaţie. O singură candidată a picat interviul, nereuşind să obţină punctajul minim pentru promovare.

Candidaţii care au trecut de proba scrisă a concursului organizat de SJU Târgu-Jiu pentru ocuparea postului vacant de asistent medical principal au susţinut interviul pe data de 1 octombrie. Interviul a fost anulat ulterior, una dintre candidate contestând modul de desfăşurare a probei. Luni, 13 octombrie, s-a reluat interviul, neexistând nici un fel de problemă. „Proba interviu s-a desfăşurat fără incidente. Este bine că am decis reluarea interviului pentru a înlătura orice fel de suspiciune. Până acum nu avem nicio contestaţie, dar timpul pentru depunerea eventualelor contestaţii nu a expirat, candidaţii având la dispoziţie 48 de ore. Mai mult decât atât, măsurile pe care eu le-am impus, şi anume: monitorizare video şi audio a concursurilor, introducerea obligativităţii testului grilă şi comisia de evaluare a procedurilor de concurs, au menirea de a confirma corectitudinea acestor concursuri”, a precizat Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu.

Concursul pentru bucătari are loc vineri
La sfârşitul acestei săptămâni are loc concursul pentru ocuparea posturilor de bucătar, concurs care ar fi trebuit să se fi desfăşurat încă de luna trecută, dar a fost amânat. De altfel, mai multe concursuri au fost amânate, între acestea şi cele pentru posturile vacante de asistent, îngrijitor şi infirmier. Noile date de concurs sunt: asistent medical debutant Secţia Oncologie, proba scrisă are loc pe 3 noiembrie, iar interviul pe 10 noiembrie; îngrijitor curăţenie Secţia Oncologie – 7 noiembrie, proba scrisă, 14 noiembrie, interviul; asistent medical debutant Neurologie – 3 noiembrie,  proba scrisă, 10 noiembrie interviul; infirmier debutant ATI I – 5 noiembrie proba scrisă, interviul pe 12 noiembrie; infirmier debutant Psihiatrie – proba scrisă are loc pe 4 noiembrie, iar interviul pe 11 noiembrie. Amânarea concursurilor s-a făcut ca urmare a constatării unor neconcordanţe între tematică şi bibliografie. „Tematica şi bibliografia de concurs pentru ocuparea posturilor vacante menţionate a fost modificată şi completată, ea fiind făcută publică pe toate căile posibile”, precizează Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. De precizat că amânate au fost şi concursurile pentru ocuparea posturilor de bucătar, din aceleaşi considerente ca şi în cazul celor menţionate mai sus.
Minodora SUCEA

1 COMENTARIU

  1. A luat concursul cea care a facut contestatia!Acum a inteles ce s-a cerut la proba orala?Prima oara a inteles ce se cere a semnat si nu a avut obiectii?Dupa ce a aflat ca nu a luat proba a facut contestatia.Sotul ei ameninta ca daca nu ia si a doua face contestatie ca sa se anuleze concursul!A fost admisa ca sa se evite alt scandal.Sa va fie rusine!Habarnista aia nici nu stie cu ce se mananca ginecologia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here